Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuveta Ceramica - Design Made in Italy

Chiuvete din ceramică, fabricate în Italia, pentru a vă amenaja baia în stil vintage sau clasic.

Un stil unic și materiale de înaltă calitate sunt caracteristicile pe care le căutăm pentru a vă oferi doar cele mai bune!

Modelele propuse sunt variate pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră. Chiuvete clasice rotunde cu blat sau cu linii pătrate pentru cei care iubesc liniile geometrice. Chiuvete pătrate sau de epocă pentru cei care doresc să dea băii lor o notă clasică.
Lavoarele ceramice vândute online de Viadurini sunt funcționale și se caracterizează printr-un raport calitate / preț excelent, rezistent în timp, realizat cu materiale de calitate superioară și cu un design rafinat.

Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. În caz de îndoială sau dacă aveți nevoie de mai multe informații, nu ezitați să ne contactați, personalul nostru va fi bucuros să vă răspundă la întrebări și să vă ajute în timpul procesului de cumpărare.