Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Seminee de Bioetanol de Perete - Încălzire Design

Seminee de bioetanol de perete pentru un mediu de design și căldură Made in Italy

Șemineele de perete cu bioetanol îmbină aspectul funcțional cu estetica, înglobând șeminee calde în structurile moderne cu un design inovator.

Printre propunerile noastre minunate se numără șemineele de perete cu forma unei flăcări mari, perfecte pentru cei cărora le place să fie originale. Pentru cei care preferă formele dreptunghiulare clasice, în față există șeminee de perete cu lemn pictat sau cadru metalic și sticlă.
Dimensiuni mari și mici pentru a răspunde fiecărei necesități, în funcție de dimensiunea peretelui în care doriți să-l așezați. Indiferent dacă te pasionează stilul clasic sau designul modern, vei găsi soluția potrivită pentru tine.

În caz de îndoială sau pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați. Personalul nostru disponibil prin e-mail, în chat-ul din partea de jos a paginii și pe numărul de telefon de pe site vă va ajuta cu plăcere pe parcursul procesului de cumpărare.