Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

fier forjat pat dublu

Dreaming dintr-un dormitor romantic, în conformitate cu spiritul tău puternic și visător incurabil de? Alegerea perfecta este un design forjat pat de fier.

Fierul forjat, care, probabil, poate fi considerat primul oțel descoperit și a lucrat, este un material dificil de a lucra cu datorită concentrației scăzute de carbon. Îndemânarea manual de meșteri experți, cu toate acestea, modelele atât de departe încât să creeze o structură aerisit și lumină, care vă invită să se bucure de odihnă sau momente de lectură se pot relaxa confortabil o carte, deja cufundat într-o atmosferă fabuloasă o noapte bună.

Patul din fier forjat combină eleganța și funcționalitatea oferindu - ne odihnă într - un pat de o mie și o noapte .. Aici puteti gasi din fier forjat paturi duble disponibile în diferite variante de culoare; un pat dublu in fier forjat alb sau ecru este un mare clasic de mediile cele mai feminine. Pentru a aminti cele mai vechi nuanțe, un pat din fier forjat negru sau nuante mai inchise cum ar fi maro, gri și bronz este perfect pentru o cameră elegantă și simplu.

În catalogul nostru online , puteti gasi din fier forjat paturi duble , cu sau fără depozitare, practice și confortabile pentru a optimiza spațiu.

Aici puteți găsi mai multe soluții de culori preferate si sa ne contactati pentru cereri specifice. Toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de calitate superioară, și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru. Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru noi, pentru a vă ajuta să alegeți pat dublu într-un fier forjat modern sau clasic, care este potrivit pentru tine!

Descoperiți ofertele noastre și să cumpere on-line dublu pat din fier forjat din visele tale!
 

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri