Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Paturi Duble din Fier Forjat, Lucrate Manual în Italia

Pat dublu din fier forjat pentru dormitor cu sau fără depozitare design vintage.

Paturile duble din fier forjat infuzează eleganță și funcționalitate dormitorului în care este amplasat.

Pe catalogul nostru online de pe Viadurini puteți găsi paturi duble din fier forjat disponibile în diferite variante de culoare. Un pat dublu din fier forjat este un mare clasic al celor mai feminine medii. Sau pentru a aminti mai multe nuanțe antice, un pat dublu din fier forjat negru sau un pat cu nuanțe mai întunecate, cum ar fi maro, gri și bronz este perfect într-o cameră elegantă și sobră.
De asemenea, printre propunerile noastre puteți găsi paturi duble din fier forjat cu depozitare sau fără. O soluție practică și confortabilă pentru a-ți optimiza spațiul.
Și pentru a-ți completa patul făcut la comandă, uită-te și la propunerile pentru duble saltele și perne.

Toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de înaltă calitate și sunt rezultatul unei selecții atente realizate de personalul nostru. Nu uitați că pentru orice îndoială sau pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție. Va fi o plăcere pentru personalul nostru să vă ajute la achiziționarea de mobilier de design.