Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Încălzit suporturile de prosoape și radiatoare oglindă

Radiatoare și radiatoare electrice oglindă pentru sticlă și apă sunt cele mai recente tendințe în proiectarea industriei radiatorului. Spre deosebire de radiatoare tradiționale voluminoase din oțel, au un total de dimensiuni de conținut (până la 6 cm de perete). Aceste radiatoare de perete din sticlă sunt caracterizate prin lor curat, minimalist, pentru impactul lor vizual puternic: un complement real pentru mai multe obiecte de design în varianta oglindă.

Disponibil în ambele versiunea electrică , care instalatorii, sunt compuse în întregime din sticlă și aluminiu, au o rezistență foarte mare la agenti corozivi. Toate finisajele de culoare sunt fixate cu un proces de coacere la 650 de grade a asigura rezistența și invariabilitatea cromatică cu trecerea timpului.

Oglinda radiatorului din sticlă, cu designul său unic este o soluție elegantă nu doar la baie, dar , de asemenea , un hotel și de divertisment de intrare.

Cine are nevoie de un port - prosop încălzit la comanda poate solicita dimensiuni personalizate în versiunea electrica a modelelor de linie PONSI de Viadurini.

În ciuda prețurilor de proiectare sofisticate radiatoare oglindă sunt absolut accesibile.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri