Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Radiatoare Electrice și Hidraulice cu Oglindă de Design

Radiatoare electrice cu oglindă din sticlă, electrice și hidraulice, cu putere de la 500 la 1000 w

Un cadou elegant pentru casa ta. Modelele selectate de personalul nostru sunt atât cu apă caldă, cât și cu energie electrică pentru a vă satisface nevoile.

Radiatoarele cu oglinzi verticale sunt cea mai recentă tendință în domeniul radiatoarelor de design. Spre deosebire de caloriferele tradiționale voluminoase din oțel, acestea au dimensiuni generale limitate (cel mult la 6 cm de perete). De asemenea, se remarcă prin stilul lor curat, minimalist și prin impactul vizual puternic: o adevărată piesă de mobilier care va face unitatea de locuit și baia ta unică.
Aceste radiatoare sunt compuse în întregime din sticlă și aluminiu și au o rezistență foarte mare la agenții corozivi. Toate finisajele cromatice sunt fixate cu o procedură de gătit de 650 de grade, garantându-i rezistența și invariabilitatea cromatică în timp.

Alegeți pentru casa dvs. sau sala de așteptare a biroului dvs. o oglindă de acoperire a radiatorului pentru a oferi o eleganță unică spațiilor dvs.
Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații și pentru a vă ajuta în timpul procesului de cumpărare și pentru a răspunde la întrebările dvs. despre produsele noastre.