Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Scaune Modern, Vintage și Clasic pentru Sufragerie și Bucătărie

Scaune pentru sala de mese și bucătăria celor mai bune mărci italiene pentru stilul: vintage, clasic, shabby chic și modern.

Un mobilier protagonist împreună cu mesele din sufragerie pentru a vă bucura bucătăria sau camera de zi.
Propunerile sunt multe pentru a vă satisface toate gusturile, este important ca scaunul să fie în perfectă armonie cu masa pe care doriți să vă decorați zona de zi.

Pentru a vă ajuta cu cercetarea, am împărțit propunerile noastre în trei subcategorii. Primul este reprezentat de modele clasice de scaune pentru cei care iubesc stilul vintage sau pentru cei care doresc să le ofere sufrageriei o notă rustică cu lemn și paie.
A doua categorie este scaunele moderne, pentru cei care iubesc designul, culoarea și nu le este frică să aleagă materiale inovatoare pentru mobilierul lor. Scaune tapițate acoperite din țesătură sau din piele ecologică pe un cadru de lemn pentru a da o atingere elegantă și originală zonei tale de locuit.
Al treilea, în schimb, reunește scaunele de luat masa vintage scaune cu spătar ridicat realizate cu sau fără cotiere cu linii simple, dar incizive. Culori personalizate și forme clasice pentru o piesă de mobilier confortabilă și funcțională.

Scaune confortabile și funcționale setate ideale pentru orice tip de sufragerie. Mai mult, toate produsele sunt de o calitate și manoperă excelente, realizate din materiale ușoare și rezistente.
Descoperiți ofertele noastre și cumpărați scaune online pentru camera de zi sau bucătăria!