Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Design Oglinzi de Perete cu Forme Neregulate și Geometrice - Realizate în Italia

Proiectați oglinzi cu forme geometrice și neregulate pentru a da o notă de stil unic casei tale realizate în Italia.

În oglinzile de proiectare sunt accesoriile ideale pentru a aduce mobilier din casa o notă de clasă , atunci când sunt plasate strategic pot mări camere mici și zonele întunecate Lumineaza . Una dintre cele mai bune locații pentru o oglindă designer este zona de intrare . Puteți alege oglinda de design care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. estetice și funcționale.

Gânditor, empatic, uneori chiar magic: oglinda de design este un complement prețios și de lux , un element indispensabil pentru fiecare casă care nu poate fi renunțată. Fiecare cameră poate găzdui una, deoarece se poate adapta la fiecare gust și la fiecare vârstă.Colorate, într-o mie de forme, mari și mici, știu să surprindă cu originalitatea lor și, prin urmare, să fie și idei perfecte de cadouri .

Oglinzile de design sunt o soluție excelentă de mobilier pentru casă și de-a lungul anilor cei mai buni designeri le- au proiectat de toate formele și dimensiunile . O oglindă design conferă eleganță întregului mediu atât în ​​zona de dormit, cât și în zona de zi, precum și la intrare, unde pe lângă funcția practică îndeplinește și o funcție ornamentală indispensabilă pentru acest mediu care reprezintă cartea de vizită a noastră Acasă.