Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese de cafea moderne, din lemn și metal

Mese de cafea moderne din sufragerie din lemn, sticlă sau piatră realizate în designul Italiei.

O masă de cafea modernă este ideală pentru a păstra în ordine multe accesorii utile.
În magazinul nostru online puteți găsi un vast catalog de mese de cafea moderne de înaltă calitate, la prețuri reduse, din care multe modele lucrate manual în Italia.

Exclusive Viadurini Living Collection oferă o gamă largă de mese de cafea moderne colorate, din lemn, metal, sticlă, dar și Adamantx® un material inovator cu care puteți face orice formă. Vă puteți bucura cu adevărat de alegerea materialului și a formei preferate a acestei piese de mobilier prețioase; rotund, pătrat, dreptunghiular, dar și în formă de frunze sau forme futuriste potrivite pentru fiecare stil de casă.

Foarte practic sunt mesele pliante moderne din lemn de fag solid pentru un context retro și vintage, dar și în structura de fier vopsită cu funcție de rafturi pentru magazine.
Pentru cei care doresc o masă laterală modernă potrivită pentru copii, marca Incastro oferă mese ușoare, stabile și modulare din lemn.

Serch pe catalogul nostru online cea mai bună masă de cafea pentru a vă oferi spațiul de locuit și dacă aveți nevoie de ajutor, serviciul nostru pentru clienți va fi bucuros să vă ajute să găsiți cel mai bun produs perfect pentru nevoile dvs.