Fotolii de Gradina - Design Modern și de Lux pentru Exteriorul

  • Recenzii :
  • Evaluarea Medie : 5,0
Fotolii de grădină realizate din materiale de înaltă calitate pentru amenajarea teraselor și a mediilor exterioare în stil modern. Fotolii de exterior de design italian pentru o gradina eleganta.
234 Produse
Viadurini in the Garden
Lei 4.959,28 Lei 6.199,08  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 3.264,75 Lei 4.080,89  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 4.780,48 Lei 5.975,59  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 4.201,37 Lei 5.251,75  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 9.677,60 Lei 12.096,97  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 4.131,44 Lei 5.164,29  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 4.131,44 Lei 5.164,29  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 5.328,50 Lei 6.660,64  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 6.210,73 Lei 7.763,42  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 5.845,40 Lei 7.306,79  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 2.522,38 Lei 3.152,98  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 2.514,61 Lei 3.143,27  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 2.891,60 Lei 3.614,49  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 2.635,09 Lei 3.293,89  - 20%
Viadurini in the Garden
Lei 2.522,38 Lei 3.152,98  - 20%
Pagina 1 de 10

Fotolii de grădină pentru a vă mobila spațiul exterior, balconul și terasa în stil modern, italian

Un fotoliu de grădină de designer este esențial pentru grădina ta. Oferă-ți momente plăcute de relaxare cu o canapea de grădină.

Pentru a satisface toate nevoile si gusturile veti gasi fotolii de exterior din diferite materiale. Pentru cei care iubesc stilul clasic, avem fotolii cu cadru de tec în versiuni clasice sau balansoare. Daca iti doresti o atmosfera moderna, avem fotolii din otel sau polietilena pentru tine.

Dacă ai o piscină și adori să faci plajă pe apă, fotoliile plutitoare sunt perfecte pentru tine. Sunt disponibile cu scaune duble sau simple și au un design modern fabricat în Italia!

Fotolii living pentru gradina

Căutarea eleganței și confortului își găsește apogeul în selecția noastră de fotolii pentru sufragerie de grădină. Pentru cei care iubesc designul și funcționalitatea italiană, aceste fotolii nu sunt doar mobilier, ci adevărate opere de artă.

Fiecare fotoliu este de calitate și fabricat în Italia. Oferă o experiență relaxantă în aer liber. Vă puteți relaxa pe o terasă însorită sau într-un colț liniștit al grădinii. Fotoliile adaugă lux spațiului tău exterior.

Fotolii confortabile de grădină și terasă

Confortul este regele în lumea mobilierului de exterior. De aceea, noastre fotoliile confortabile de grădină sunt concepute pentru a oferi o experiență de ședere de neegalat.

Combinând ergonomia și estetica, fiecare fotoliu de grădină este o invitație la relaxare. Ideale pentru terase moderne sau grădini clasice, fotoliile noastre de exterior se adaptează oricărui mediu, promițând momente de relaxare luxoasă.

Varietatea de stiluri, de la fotolii de terasă la modele mai contemporane, garantează o armonie perfectă cu mobilierul dvs. de exterior. Fotoliile noastre de grădină sunt perfecte pentru confort și stil. Indiferent dacă doriți un colț de lectură liniștit sau un spațiu pentru oaspeții dvs.

Fotolii pliante de gradina

Practicitatea se întâlnește cu designul în colecția noastră de fotolii de grădină pliabile. Perfecte pentru cei care doresc să maximizeze spațiul fără a sacrifica stilul, aceste fotolii sunt simbolul funcționalității.

Designul lor inteligent le face perfecte pentru spații mici exterioare sau ca loc suplimentar în timpul petrecerilor mari în aer liber. Fiecare fotoliu pliabil este un exemplu al modului în care designul italian poate face viața de zi cu zi mai elegantă și mai practică.

Fabricate din materiale rezistente, aceste fotolii garantează nu numai o durabilitate mare, ci și un confort excepțional al scaunului. Ușurința lor de utilizare le face indispensabile pentru cei care doresc să se bucure de aer liber.

Fotolii de grădină stivuibile

Gama noastră de fotolii de grădină stivuitoare combină perfect funcționalitatea și designul. Aceste fotolii, concepute pentru a fi ușor stivuibile, sunt soluția ideală pentru spațiile exterioare în care flexibilitatea este esențială.

Sunt perfecte pentru restaurante, hoteluri sau case private unde spațiul este limitat. Pe langa caracter practic, aceste fotolii nu fac rabat la stil.

Fiecare model este elegant si rafinat, cu un design italian. Se adaptează bine tuturor stilurilor de exterior. Materialele folosite sunt rezistente la intemperii, facand produsul durabil si de lunga durata.

Noastre fotoliile stivuibile sunt ideale pentru utilizare zilnică sau ocazională. Sunt confortabile, placute si elegante.

Scaune și fotolii de grădină: care sunt cele mai bune materiale

Alegerea materialului potrivit pentru scaunele și fotoliile dumneavoastră de grădină este esențială pentru a asigura durabilitate, stil și confort.

Selecția noastră oferă o gamă largă de materiale, fiecare cu propriile sale avantaje unice. Fotoliul din plastic este o opțiune populară datorită greutății sale ușoare și ușurinței de întreținere. Este rezistent la intemperii și vine într-o varietate de culori vibrante.

Pentru cei care preferă un aspect natural, fotoliul din lemn este ideal. Aduce căldură și eleganță oricărui spațiu exterior și îmbătrânește cu grație.

Fotoliile metalice oferă rezistență și longevitate de neegalat, ideale pentru utilizare intensă. Fotoliul din ratan este grațios și ușor, în timp ce fotoliul din material textil este confortabil și elegant.

Fiecare material este ales cu atenție pentru a rezista la elemente, în timp ce vă completează mobilierul de exterior. Cu materiale durabile și design sofisticat, fotoliile noastre de grădină sunt alegerea ideală pentru cei care caută o eleganță fără compromis.

Fotolii de Gradina

Email Newsletter
Newsletter