Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Fotolii de Gradina de Design Modern pentru Exterior

Fotolii exterioare pentru terasă sau grădină pentru momente de relaxare cu designul italian: oțel, lemn de tec sau polietilenă.

Un mobilier care nu poate lipsi în aer liber este o fotoliu fermecător de grădină care vă va oferi momente dulci de relaxare în combinație cu canapele de grădină. Descoperiți cele mai bune oferte pe care le-am ales pentru dvs.!

Pentru a vă satisface toate nevoile și gusturile, veți găsi fotolii de grădină din materiale diferite. Pentru cei care iubesc un stil clasic, avem fotolii cu structura din lemn de teak în versiunea clasică sau rocking.
Dacă doriți să creați un mediu mai modern și mai contemporan, ne-am gândit la fotolii cu structură metalică sau din polietilenă. Aruncati o privire la modelele Vondom pentru a da o culoare culorii gradinii tale.

În cele din urmă, pentru a scăpa de conceptul clasic de fotoliu, propunem scaunele modelului Sacco de Talenti în versiune unică sau dublă, ușor și confortabil de mutat. Disponibile în diferite culori dau o notă originală grădinii tale. Permiteți-vă să fiți cucerit de dorința de a vă abandona la blândețea lor.
Dacă aveți o piscină și vă place să plajați pe apă, aici sunt fotolii plutitoare proiectate de Trona. Disponibil cu scaun dublu sau cu scaun unic. Te vor cuceri cu designul lor modern făcut în Italia!