Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Taburete Bar Design - Relax și Confort pentru un Made in Italy Local

Design scaune pentru bar sau pub, stil italian pentru scaune ergonomice din lemn, piele sau metal.

Taburete de design sunt pline de farmec, versatil și funcțional; un accesoriu de mobilier original și la modă pentru un mediu îngrijit în fiecare detaliu!
Taburete moderne și colorate, scăzute sau înalte, sunt completări indispensabile! Utile într-un bar de colț, dar nu numai, sunt practice pentru fiecare cameră din casă.

Pentru cei care au ales să-l folosească într-un bar și să aibă un stil modern, sunt recomandate scaunele din lemn alb-negru sau modelele dezvoltate în materiale care creează linii atractive precum oțelul și policarbonatul transparent. Pentru cei care vor să îndrăznească o notă de originalitate la bucătăria sau barul lor, pot alege între modelele colecției Viadurini Living cu cadru metalic și finisaj crom. Disponibil în mai multe culori.

Scaunele Myyour și Slide pentru exterior au un design proaspăt și plin de viață, în nuanțe de alb și negru. În mod sigur, exteriorul dvs. va fi înfrumusețat datorită acestor produse de mobilier moderne și versatile. Util ca scaune simple pentru terasă sau ca un mic raft decorativ pentru instrumentele de grădinărit.

Alege cu grijă în magazinul nostru online modelele de scaune de design care îți plac cel mai bine și se potrivesc cel mai bine cu casa ta. Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a primi informații suplimentare sau pentru a vă ajuta în procesul de achiziție.