Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Design modern, bideu și la sol și suspendat

Este demn de remarcat faptul că, pentru noi, italienii bideu nu este o opțiune, dar este un «must» absolut esențial pentru igiena personală. Și în magazinul nostru online , puteți găsi cele mai bune branduri: Ideal Standard și Pozzi Ginori.

De obicei, Bideuri sunt cumpărate împreună cu Vasi WC; același stil, aceeași înălțime. In zilele noastre nu au devenit Bideuri numai elemente funcționale ca design de la designul din ce în ce modern și rafinat.

Designerii de interior sunt din ce în ce atent pentru a crea soluții minime și super - compact , care sunt la moda. Chiar și în ceea ce privește producția de bideu puteți găsi mai multe soluții de pe piață economisește spațiu. De fapt, există așa-numita sănătate „monoblocul“, elemente care încorporează într-un singur bloc, atât funcția de toaletă este cea a bideu.

Dimensiunile standard ale WC si bideu acestea sunt în jur de 40-45 cm latime de 55-60 cm adâncime, dar măsurătorile vor varia în funcție de modelul ales.

Stilul de baie noastre este importantă pentru alegerea sănătății și , prin urmare, bideu. Potrivit trotuar și acoperiri pe care am ales pentru baie noastră, există mai multe modele de bideu realizate în stil clasic , cu linii retro, ideale , de exemplu , să fie cuplate la „stilul vechi“ complemente și alte hotărât moderne.

În ceea ce privește vasele de toaletă sau apă (fiind vândute de obicei în pereche), nu este surprinzător faptul că pentru bideu ceramica este materialul ales de majoritatea cazurilor. Există forme sinuoase și alte modele din formele unghiulare care decoreaza baia cu o mare personalitate. Alb este cea mai populară culoare, dar in ultimul timp stabilit , de asemenea , tendințele de bideu colorate, în timp ce negru sau modele colorate șampanie sunt concepute pentru medii elegante.

Descoperiți toate produsele din magazinul nostru online si alegeti bideu Design potrivit pentru baie , la cel mai bun pret!