Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Mese de grădină și lemn de tec în aer liber

Visul unui sezon de vară marcată de zile și momente de relaxare petrecut nu numai la plajă sau în vacanță, dar, de asemenea, în grădina noastră, întreținute cu mândrie și dăruire, el va fi realizat. Împărtășiți spațiul exterior cu familia și prietenii, organizarea unui mic dejun vesel, o băutură rece sau un gratar gustos, solicită dezvoltarea de elemente de mobilier confortabil și durabil: mese de tec grădină sunt o alegere perfecta pentru evenimente sociale succes.

Tec este un lemn asiatic foarte valoros, care oferă siguranța unui produs realizat într-una dintre cele mai puternice materiale naturale destinate pentru spațiile deschise, cum ar fi scaune, paturi și mese în aer liber.
Împreună cu promisiunea unui produs rezistent la umiditate, salinitate și schimbările atmosferice, o masă în aer liber din lemn de tec, asigură nu numai, ci, de asemenea, soluții de proiectare funcționale, estetice pentru a satisface toate nevoile.

Dificil de a alege? O masă de extensie de gradina din lemn de tec se poate împrumuta bine celor care doresc să combine o cină intimă și prietenoasă , la o petrecere mare, în timp ce cei care doresc să parieze pe o masă modernă poate evalua alegerea unei mese rotunde, lăsând mai mult spațiu pentru alte piese de mobilier de terasă. Cu toate acestea, un tabel dreptunghiular rămâne alegerea cea mai tradițională pentru a oferi o gamă mai largă la prețuri reduse. Există și alte alternative , cum ar fi o masă pătrată pentru un spațiu minim sau o masa ovala pentru o alegere mai sofisticate și rafinate.

Viadurini oferă cele mai bune mese de gradina din lemn de tec si exterior , cu unele modificări care pot rezista vremii și unele model de lemn de salcâm pentru cei care nu doresc să păstreze desktop întotdeauna în afara , dar pune - l la adăpost pe vreme rea sau iarna.

Un model este o noutate: Masa rotundă masa reală din lemn de tec , masă mare pentru 8-10 persoane cu un diametru de 150 cm sau 180 cm ideal pentru luat masa în aer liber cu un grup mare de prieteni.
Nestematele mesei, care are baza de lemn masiv si raft din lemn de tec, este reprezentat de placa turnantă centrală (servivivande) care permite tuturor mesenilor accesul la toate felurile de mâncare cu un efort minim, fără a obține în sus sau cere o altă .

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri