Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese Lemn Gradina - Design de Lux Modern

Mese de grădină din tec sau lemn masiv pentru luxul casei și exteriorul sau balconul tău.

Visul de sezon de vară definit de zile și momente de relaxare petrecut nu numai la mare sau în sărbători, dar și în grădina noastră, va fi realizat. Pentru a împărți spațiul în aer liber cu familia sau prietenii, organizarea unui mic dejun frumos, a unei ore fericite sau a unui grătar gustos necesită prezența elementelor confortabile de mobilier: mesele de grădină din lemn realizate din lemn de tec sunt o alegere perfectă pentru evenimentele de succes!

Viadurini propune cele mai bune mese în aer liber din lemn de tec. Teakul este un lemn asiatic cel mai apreciat, care oferă siguranța unui produs realizat cu rezistență la lemn la umiditate, sare și schimbări atmosferice. O masă de tec pentru exterior asigură nu numai caracteristici funcționale, ci și soluții estetice și de proiectare care să satisfacă toate cerințele. In plus fata de teak avem modele din lemn de salcam sau din lemn de mahon disponibil rotund si dreptunghiular pentru cei care nu doresc sa pastreze masa intotdeauna in aer liber dar sa-l puna in interior in timpul iernii rău umed.

Nu poți alege? Aici pentru dvs. câteva idei: mese de grădină realizate din lemn de tec în diferite dimensiuni cu formă dreptunghiulară sunt perfecte pentru a face cina intimă sau o petrecere mare. Vă arătăm prin masa în care tecul vine împreună cu marmura și modelul în care tecul îmbină aluminiu.
 
Pentru cine doresc să aibă o masă cea mai modernă, poate prețui alegerea unei mese rotunde. Aflați modelul Real Table al colecției Viadurini in the Garden, o masă mare făcută cu baza în lemn de arțar și partea de sus din lemn de teak la 8/10 persoane perfectă pentru a mânca în aer liber cu o mulțime de prieteni. Partea specială a mesei este planul central de rotație (stația de coș de masă) care face posibilă ridicarea tuturor palatelor fără a se ridica.