Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Paturi de o persoană fier forjat

Fierul forjat, oțel descoperit, numit după prelucrare, deoarece materialul obținut - Bloom - este apoi bătut pentru a elimina zgură. Se poate lua o varietate de forme și modele, creând un romantic și rafinat accesorii de design.

Acest material este mai mult decât o expresie creativă în crearea de paturi de design din fier forjat. Paturile din fier forjat se pot integra în mediile moderne de țară sau stil provensal.

Decorațiunile speciale si unice ale capului, în plus față de culoare din fier forjat sunt elemente care caracterizează de mult un pat de o persoană. Culorile acestor paturi pot varia în mai multe culori: negru, maro, gri, bronz pentru a comuta la pasteluri moi.

Pentru cei care doresc un pat foarte feminin si plin de farmec poate opta pentru un singur pat din fier forjat alb. Ca să nu mai vorbim de versiunea magnifica a patului din fier forjat baldachin. set dulce și rafinat într-o cameră mică în stil Shabby Chic este perfect.

În magazinul nostru online, puteți găsi linia exclusiv Viadurini Colectia de noapte mai multe propuneri de paturi individuale din fier forjat, unic, deoarece acestea sunt realizate de către echipa noastră de design.

Nu se poate pierde economie de spațiu soluțiilor de paturi din fier forjat cu compartiment de depozitare, ascunse sub saltea și grătare ideale pentru a optimiza spațiul necesar.

Fi uimit de multe modele și prețurile cele mai bune paturi din fier forjat selectate pentru tine, în măsură să furnizeze cu gust de viață ta cu preț redus!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri