Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Masă Extensibilă de Sufragerie - Design Made in Italy

Mese de design extensibile pentru sufragerie și sufragerie, din lemn, oțel sau sticlă.

Cele mai moderne mese de mese extensibile , prezentate în această secțiune a catalogului nostru on - line, oferă avantajul de a lua mai puțin spațiu și lungirea dacă este necesar , la gazda mese minunate cu prietenii. Și dacă doriți să potriviți și câteva scaune interesante, nu uitați să vizitați secțiunea din catalogul nostru dedicată acestora.

Printre propunerile noastre se numără: mese de luat masa extensibile din lemn cu formă pătrată, ovală sau dreptunghiulară reglabilă în lățime de până la 3 metri, disponibile în diferite dimensiuni cu picioare din oțel și lemn; masă extensibilă din ceramică, un material inovator utilizat în producția de mese pentru a da o notă de eleganță atemporală;mese extensibile de masă din sticlă , disponibile în versiunea cu blat din sticlă transparentă , sticlă neagră sau sticlă albă opacă și temperată; masă din oțel inoxidabil pentru cei care iubesc stilul simplu și liniar și, în cele din urmă, masă extensibilă din marmură pentru cei care iubesc piatra și doresc să-și mobileze zona de zi cu o masă de lux. Materialele de înaltă calitate și designul italian sunt cuvintele cheie pentru aceste mese extensibile.

Alegeți modelul dvs. de masă extensibilă modernă, adaptată stilului zonei dvs. de locuit. Și dacă aveți nevoie de sfaturi sau mai multe informații, vă rugăm să ne contactați. Personalul nostru va fi bucuros să vă ajute în timpul procesului de cumpărare și să vă răspundă la întrebări.