Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Corpuri de Iluminat - Lămpi de Podea Shabby Chic

Lămpi de podea din lemn de design italian, de vânzare online, pentru casa dvs. făcută în Italia.

Particularitatea acestor soluții de iluminat este, fără îndoială, stilul rafinat, conceput pentru cei care preferă un stil clasic, fără a renunța să urmeze tendința.

Fiecare propunere a acestei secțiuni este atent selectată de către personalul nostru urmând standarde clare, pentru a asigura clientului calitatea înaltă a produsului și o bună funcționalitate. Stilul shabby se caracterizează printr-un design retrò și forme clasice combinate cu decorațiuni și texturi care amintesc de anii trecuți.
Liniile sinuoase și materialele folosite sporesc eleganța și farmecul oferind o notă elegantă oricărui mediu, iar marca fabricată în Italia garantează valoarea.

Alege-ți lampa de podea shabby și tratează-te cu o piesă de mobilier care atrage atenția tuturor oaspeților, creând un joc de lumină și atmosferă magică. Pentru orice îndoială sau întrebare nu vă rugăm să contactați personalul nostru, care va fi la dispoziția dvs. completă pentru a vă ajuta și a vă sfătui în timpul întregului proces de achiziție.