Cele 7 Promisiuni ale Viadurini

1 - Siguranța produsului:

Am conceput un ambalaj personalizat pentru fiecare dintre produsele noastre pentru a garanta clienților noștri că mărfurile vor ajunge intacte la destinație. Pentru materiale extrem de fragile, cum ar fi oglinzile, am ales să folosim cuști, lăzi din lemn și cutii cu un dublu strat de polistiren pentru a asigura o protecție mai mare a produsului până la livrare.

2 - Securitatea transportului:

Transportul este la fel de important ca ambalarea mărfurilor, de aceea alegem să folosim numai transportatori specializați în livrarea de mobilă. Bunurile achiziționate vor fi livrate direct la domiciliu, la programare. De asemenea, la cerere, este posibilă livrarea la podea și mai departe alegerea serviciului Premium pentru a monta produsele direct la domiciliu.

3 - Asigurare de transport:

Toate transporturile noastre sunt asigurate atât pentru călătorii rutiere, cât și pentru transportul aerian.

4 - Plăți securizate:

Datorită certificării SSL vă garantăm plăți sigure pentru achizițiile dvs. Informațiile dvs. vor fi criptate. Toate plățile vor fi procesate printr-o conexiune securizată server-server folosind Protocolul SSL (Secure Sockets Layer) cu criptare pe 128 biți și protocol VERISIGN.

5 - Navigare protejată

Datorită certificării SSL vă garantăm o navigare sigură pe site-ul nostru, garantând că informațiile schimbate nu vor fi citite de către terți.

6 - Returnări și rambursări garantate:

Viadurini acceptă returnări ale produselor achiziționate dacă sunt comunicate în termen de 14 zile lucrătoare de la data menționată mai sus. În conformitate cu prevederile legale (D. L. 185/1999), fiecare client din lume are 14 zile pentru a ne informa despre intenția sa de a returna un produs, intact și neutilizat, în ambalajul său original. Odată ce primim pachetul în stare bună în depozitul nostru, Viadurini rambursează suma produsului returnat, fără nicio penalitate. Doar costurile de livrare sunt percepute clientului.

7 - Asistență telefonică continuă:

Garantăm clienților noștri asistență telefonică 5 zile pe săptămână în 6 limbi, cu 21 de linii internaționale întotdeauna active.
Email Newsletter
Newsletter