Mese de Cafea de Lux din Piatră pentru Zona Living - Made in Italy

  • Recenzii :
  • : 5,0
Mese de cafea de lux din piatră realizate de meșteri iscusi italieni pentru a amenaja camera de zi cu un stil modern și simplu. Masuta cafea piatra si sticla sau cu blat din marmura pentru o nota de lux in casa.
20 Produse
Viadurini Living
Lei 13.067,22

Masute de cafea de lux din piatră și sticlă design modern fabricate în Italia pentru casa în stil italian.

Adesea, referindu-se la mese de sufragerie, mesele de cafea mici și mici se bucură de succes în creștere și răspândirea în general, ca mobilierul în stil natural. Alături de mesele de cafea de piatră de lavă tradiționale, care cunosc o difuzare limitată, mesele de cafea fosile și pietre naturale se impun ca tendințe datorită designului lor modern, dar în același timp exotice și naturale.

Pe Viadurini veți găsi o selecție de mese de piatră elegante, perfecte pentru a oferi spațiu de living, zona de living și nu numai (unele modele pot găsi un spațiu bun în dormitor).
Am ales pentru dvs. în catalogul nostru online diferite tipuri de mese din piatră fosilă și din piatră naturală cu picioare de piatră și picioare metalice, cu fund de piatră și raft de sticlă, cu placaj marin sau structură din fibră de sticlă acoperită cu plăci de piatră de către meșteșugari calificați.
Puteți găsi, de asemenea, diferite forme disponibile: pătrat, dreptunghiular, oval, hexagonal, conic, cilindric și altele mai mult în formă de picătură, jumătate de lună, virgulă etc.

Găsiți-vă modelul acestor masuta cafea piatra și contactați-ne pentru a vă oferi cotația personalizată pentru a vă oferi într-un mod modern și natural camera dvs. de zi.
Email Newsletter
Newsletter