Vaze Decorative De Lux în Aer Liber sau Interior Făcut în Italia

86 Produse
Pagina 1 de 4

Vaze decorative cu un design unic și elegant, ideal pentru spații interioare sau exterioare.

Vazele de designer propuse în colecția noastră sunt mult mai mult decât simple purtătoare de flori. Vazele noastre decorative sunt adevărate opere de artă cu o linie curată sau complexă, care joacă pe geometrie sau rotunjime pentru a vă completa cel mai bine mediul.
Plantele tale merită doar cel mai bun design. Alege perfecta una pentru acasă sau la birou, plantele pe care le va multumesc.
Pentru ca fiecare răsad să crească bine sau pentru a găzdui un buchet înflorit, alegerea vaselor potrivite este fundamentală și trebuie evaluată pornind de la mobilierul și mobilierul deja prezent: atât la interior cât și la exteriorExistă multe modele de vaze, inspirate din mai multe stiluri diferite: clasic, modern, minimal sau baroc , pentru a găzdui plante și flori, dar nu numai! Chiar și ca obiecte ornamentale simple. Important este că se încadrează bine în contextul în care decideți să le inserați.
Devine creativ cu diferitele modele: pentru un efect minimalist și cu impact mare, alege vaze înalte și vaze moderne cu forme improbabile sau optează pentru cele clasice dreptunghiulare, rotunde sau pătrate.
  • Oale dreptunghiulare: ideale pentru balcon, datorită formei lor lungi și înguste, vasele dreptunghiulare sunt perfecte ca plantă sau chiar pentru a decora coridorul.
  • Vaze inalte: figura lor zvelta impodobeste fara a ocupa prea mult spatiu. Indiferent dacă sunt vaze înalte sau interioare, sunt spectaculoase și fascinante.
  • Vaze de design: datorită formelor lor neobișnuite, vazele de design pot schimba aspectul unui spațiu dând o atingere rafinată.

Sfaturi de întreținere: Îngrijirea vaselor este simplă. Pentru a curăța sticlele și vazele ceramice, le puteți înmuia în apă caldă și săpun neutru și le puteți peria ușor cu un burete. Pentru vase de plastic, puteți utiliza o soluție de apă și oțet alb, utilă pentru îndepărtarea murdăriei și a calcarului.

Email Newsletter
Newsletter