Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Scaune exterior, pentru a vă decora grădina cu stil modern

În această secțiune a site-ului nostru, dorim să prezentăm propunerile noastre pentru scaune în aer liber, perfecte atât pentru medii de exterior în aer liber, cât și pentru medii de contract în aer liber.

Scaunele înalte sau joase în aer liber sunt o alegere bună pentru cei care au o grădină mare sau pentru cei care au nevoie de mobilier modern de design pentru afacerea lor.
Printre propunerile noastre veți găsi scaune din aluminiu pictate cu o decorare care reamintește natura personalizabilă în ceea ce privește culoarea liniei de pădure semnată de faimosul brand Fast Outdoor. Perfect pentru cei care iubesc liniile simple și un stil original.
Scaune din polietilenă ale noului brand Slide pentru cei care iubesc originalitatea. Linii fine, forme distractive și culori personalizabile sunt caracteristicile scaunelor propuse de Slide. Un exemplu este scaunul de băut care reamintește forma unui pahar de cocktail.
Pentru categoria în locul scaunului mic, marca Myyour oferă scaune cu forme originale și colorate, cum ar fi Skull și e Liberty.

Alegeți scaunul în aer liber care corespunde cel mai bine necesităților dvs. și dacă aveți nevoie de clarificări sau mai multe informații, vă rugăm să ne contactați. Personalul nostru va fi bucuros să vă răspundă la întrebări și să vă ajute pe parcursul procesului de achiziție.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri