Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Set Mobila Baie Suspendat and în Picioare - Made in Italy

O selecție de compoziții de mobilier de baie de design modern cu mobilier suspendat și de sine stătător.

În compozițiile de mobilier de baie propuse în catalogul nostru includ minunate oglinzi de perete, simple sau duble, dulapuri lavoare realizate din materiale de înaltă calitate în stil de epocă și stil modern și , în unele cazuri, suporturi pentru prosoape de designer. Finisaje personalizabile.

Materialele utilizate sunt atât materiale tradiționale, cât și materiale inovatoare: tec solid, aluminiu, MDF lăcuit, laminat baricat, din nuc sau stejar, piatră acrilică naturală.
Aceste mobilier de baie montat pe perete, de obicei ușor de asamblat, este o soluție elegantă și care economisește spațiu. Acestea permit curățarea ușoară și introducerea covoarelor și a altor accesorii dedesubt.

Mobilier de baie complet, realizat și compus pentru a satisface fiecare nevoie și stil. Descoperiți întreaga colecție și solicitați-ne o ofertă personalizată. Personalul nostru va fi fericit să vă pregătească oferta și să vă răspundă la întrebări pentru a vă ajuta pe parcursul călătoriei.