Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Corpuri de Iluminat - Plafoniera Vintage - Made in Italy

Plafoniere vintage cu design industrial din sticlă, alamă și alte materiale realizate în Italia.

Dacă sunteți în căutarea unor plafoniere vintage cu un stil retrof și rafinat, vă aflați în secțiunea din dreapta a catalogului nostru online, unde puteți găsi cele mai bune idei de vânzare online.

Mai multe propuneri, alese cu grijă de personalul nostru, care să satisfacă orice dorință și nevoie, de la cea mai clasică plafonieră la cea mai neobișnuită pentru a da o notă retrò, dar contemporană, în același timp, datorită liniilor lor și designului unic și funcțional.
Sunt concepute pentru toți cei care doresc o idee unică de iluminat, dar, în același timp, nu vor să renunțe la o rechemare trecută care să ofere un design funcțional și elegant. Puteți găsi cea mai potrivită pentru dvs. între mai multe propuneri diferențiate după culoare, formă și design, dar care au două caracteristici fundamentale, calitatea înaltă a materialelor folosite și marca fabricată în Italia.

Descoperiți toate propunerile din catalogul nostru online și tratați-vă un element cu un gust retrò care nu va trece neobservat în mediul dvs. Nu exitați să ne construtați personalul prin formatul dedicat, prin e-mail sau prin telefon pentru orice clarificare sau îndoială și lăsați-vă ghidat în achiziționarea luminii de tavan vintage într-un mod simplu și rapid.