Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Corpuri de Iluminat - Plafoniere Pentru Casa

În această parte a catalogului nostru veți găsi cele mai bune plafoniere de design italian online.
Plafoniere moderne, în stil vintage, clasic sau Shabby Chic, la prețuri reduse exclusiv pentru dumneavoastră.

Luminile de plafon alese cu grijă de personalul nostru pentru a reprezenta diferite stiluri, dimensiuni și culori, astfel încât să răspundă nevoilor fiecărui stil de mobilier al casei dvs.
Pentru un stil rustic veți găsi luminile ceramice alb plafon cu broderii pictate reprezentând flori sau ramuri. Pentru a da o notă retro care reamintește stilul industrial, pe de altă parte, oferim lumini de plafon cu spoturi reglabile de diferite forme și culori.
Dacă, din contră, vă place designul modern, nu ratați lămpile retractabile concepute pentru a fi încastrate în tavan sau formele originale care pot lua cristalul cu finisaje de aur și argint ale celebrului brand italian Selene.
Caracteristici speciale pentru cei care caută ceva original sunt în schimb luminile de tavan făcute în Toscana teracotă de celebrul brand Toscot. Produs 100% fabricat în Italia, care vă va surprinde.

Alegeți lumina de plafon care se potrivește cel mai bine stilului casei dvs. Un personal instruit vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta în timpul procesului de achiziție și pentru a vă răspunde la întrebări sau probleme. Trimiteți-ne un e-mail la adresa noastră de poștă electronică sau contactați-ne prin telefon, personalul nostru va fi bucuros să vă ajute.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri