Informatii Utile - Politica de Rambursare și Returnare

Dreptul de retragere
Cumpara
în condiții de siguranță și ușor , pe viadurini.it! Sunteți pe deplin protejate cu dreptul de retragere. Puteți reveni toate sau o parte a comenzii șiceară o rambursare completă în termen de 14 zile de la data livrării celor de mai sus.
Dreptul de retragere este reglementată de Condițiile generale
de vânzare și nu se aplică în cazul mărfurilor personalizate, realizate pentru a măsura și care au un risc de deteriorare rapidă sau alterare.
Conditii de returnare: proces
de retur
Pentru a face o „Made Easy“
, trebuie să urmați următoarea procedură:

Descărcați „formularul
de retragere“, completați l și trimiteți-ne la info@viadurini.ro de e-mail, un opratore vă va contacta și vă va ghida privind modul de returnare a reamintit faptul că produsele trebuie să fie livrate în starea lor inițială, care nu sunt purtate și pe deplin ambalate în pe care ați primit costurile de transport și pentru articol se întoarce sunt pe cheltuiala ta.

Drepturile de rambursare și
de înlocuire a unui produs
În cazul în care pachetul ajunge în depozitul nostru, vom verifica dacă totul este în conformitate cu procedura de făcut.
În acest caz , vom proceda la blocăm prin trimiterea o confirmare la adresa de e-mail. În ceea ce privește sistemul de re-creditare ales, acesta va fi executat în următoarele 48 de ore până la un maxim de 45 de zile. Nici o întârziere în sistemul de creditare va fi perceput.
viadurini.it vă protejează în cazul primirii unui element deteriorat sau defect. Va trebui să
se întoarcă elementul defect în termen de 14 zile de la data livrării folosind procedura „formularul de retragere“. acesta va fi înlocuit cu același articol ( în funcție de disponibilitate).

File allegati

Email Newsletter
Newsletter