Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvete în Stil Vintage pentru Baie cu un Mediu Retro - de Înaltă Calitate

Chiuveta vintage cu un stil retro din anii 50 pentru a furniza baia cu stilul unic al Made in Italy.

Stilul retro este perfect potrivit pentru toate camerele din casa, cu efecte diferite, dar întotdeauna foarte eficiente. Chiar și în baie puteți introduce elemente și mobilier antichități și mobilier cu o aromă clară vintage. Baia de  epocă ideală se referă la stilul în vogă de la mijlocul secolului XX. T el chiuveta de epocă definește identitatea intreaga camera: chiuveta este obiectul care definește estetica de ansamblu și este în jurul punctul de sprijin, care sunt inspirate de celelalte elemente de mobilier si accesorii.

Alegerea obiectelor sanitare pentru baie nu este întotdeauna ușoară, deoarece este necesar să se ia în considerare aspecte diversificate, care sunt capabile săreflecta gusturile personale. Chiuveta este un element esențial al băii, de aceea este indicat să alegeți produsul care să reflecte stilul mobilierului și care să prezinte o funcționalitate extremă.

Pentru orice informații sau întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență.