Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvetă ceramice de perete dreptunghiular cu structură suspendată Jim

Cod: JIM
Lei 10.132,78
TVA inclus
Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
Chiuveta: L.60 cm x H.49 cm x cm P.42
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Chiuvetă ceramică dreptunghiulară suspendată Jim, cu structură suspendată
Jim este un frumos lavoar montat pe perete, cu formă dreptunghiulară, cu un design vintage și original îmbogățit cu o frumoasă structură metalică.
Fabricat din ceramică albă, în ceea ce privește partea superioară, în timp ce partea inferioară este disponibilă în diferite culori RAL.
Jim este alcătuit din linii simple și pătrate elegant, care îi conferă un stil unic și elegant.
Structura sa metalică cu finisaj crom conferă acestui frumos lavoar o notă de originalitate și un punct de lumină creativ.
Jim se adaptează oricărui tip de mobilier și aduce cu el, pe lângă funcționalitatea excelentă, un design unic de acest gen.
Aduceți o notă de design în casa dvs. și alegeți finisajul părții inferioare a chiuvetei care vi se potrivește cel mai bine!
Lavoar fixat pe perete folosind suporturile furnizate!

IMPORTANT: finisaj inferior al chiuvetei disponibile în diferite variante cromatice, vizualizați graficul de culori și indicați în caseta corespunzătoare codul de culoare pe care îl doriți.

Măsurători de structură:
Lungime. 55,6 cm x h.17,2 cm x Proeminență de perete 39,8 cm

Este posibil să primiți structura metalică cu finisaj din alamă naturală, pentru a primi această versiune solicitați o ofertă de la: clienti@viadurini.it

Vă rugăm să rețineți: robinetul, scurgerea și sifonul sunt excluse. Lavoarul este furnizat cu 3 orificii pentru robinet.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate