Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
 • 0
 • 0

Mese ceramica greu si designul

Mese de sufragerie și sufragerie italiene cu design italian.

În această secțiune vă prezentăm mesele din ceramică, o inovație importantă în lumea mobilierului de sufragerie și bucătărie.
Motivele succesului tot mai mare al acestor tabele se datorează mai multor factori, cum ar fi: linii curate, contemporane și esențiale, materiale de înaltă tehnologie, inovații și cercetări continue, rezistență ridicată la daune accidentale.

Printre propunerile noastre veți găsi modelele de masă cu „sticlă ceramică" partea de sus, cele cu o placă de sticlă de 1 cm grosime cu un strat ceramic de 3 mm deasupra. Rezultatul final este un material care oferă un efect estetic foarte plăcut, rafinat, elegant și extrem de rezistent. Gătitul la 1200 ° C face aproape imposibil zgâria top vitroceramică accidental, astfel încât tabelele cu aceste topuri pot fi utilizate în siguranță cu cuțite fierbinți și vase, fără riscul de deteriorare estetice (față de mese cu sticla si partea de sus a lemnului).
Introducerea în detaliu materialele ceramice blaturile prezintă numeroase avantaje: sunt foarte rezistente (tăiere, șoc, abraziune, zgârieturi, agenți chimici, raze UV ​​și căldură), ignifuge și impermeabile la uleiuri și repelenți pentru uleiuri. curățate.

Ramele și picioarele meselor vândute de Viadurini sunt de obicei realizate din lemn, aluminiu sau oțel cu blat dreptunghiular.

Mese cu blaturi ceramice:

Ceramica este un material anorganic. Argila este extrem de flexibilă și moale la starea sa naturală și devine stâncoasă după procesul de ardere. Culoarea sa se modifică în funcție de oxizii cromofori conținuți în argile. Oxizii de fier pot fi galbeni, portocalii, roșii, în timp ce oxizii de titan pot fi albi și galbeni. În etapa finală, ceramica este vitrată și decorată.
Ceramica este potrivită pentru producerea de mese rotunde , în special a celor cu un diametru de 120 cm, 160 cm și 180 cm, și mai ales pentru producția de blaturi. Acest material se caracterizează printr-o grosime mică, o bună rezistență la produsele de curățare, la substanțe chimice și solvenți. Singurul produs care poate deteriora ceramica este acidul fluorhidric. De asemenea, rezistă la umiditate, șocuri termice, la zgârieturi și abraziuni la suprafață.
Sunt disponibile diferite tipuri de ceramică, cum ar fi, de exemplu, porțelan și gresie porțelanată, care sunt extrem de rezistente la așchiere. Aceste materiale sunt caracterizate de o porozitate scăzută și sunt impermeabile la gaze și lichide.

Avantajele ceramicii:

 • Rezistență mare la zgârieturi, abraziuni și rupturi
 • Suportă sarcini grele
 • Rezistent la impact
 • Elegant și elegant
 • Durabil.

Cum se curăță blaturile de masă din ceramică:

Mesele din ceramică sunt ușor de curățat, dar vă sugerăm utilizarea detergenților neutri și alcalini și utilizarea unei cârpe din microfibră. Clătiți cu apă și uscați suprafața pentru a evita formarea petelor, care ar putea fi cauzate de reziduurile de detergenți sau de o apă salină tare.

Mese cu sticlă-ceramică, super-ceramică, cristalceramică sau Laminan:

În ultimii ani, au apărut materiale rezistente și inovatoare; una dintre ele este sticla-ceramica. Ceramica de nouă generație este adesea denumită super-ceramică, cristalceramică sau Laminan, precum marca italiană care o produce.
Acest material este realizat dintr-un strat superior de ceramică și un strat inferior de sticlă, care îl fac și mai robust și mai rezistent.
Materialul rezultat în urma acestei cuplări reușite este uleios / lichid / grăsime, este rezistent la căldură și rezistent la acid. Este rezistent la zgârieturi, ușor de curățat, non-corodabil și netoxic.
Acest material este potrivit pentru producerea de mese rotunde cu diametrul de 120 cm, 160 cm, 180 cm sau pentru cele personalizate. De asemenea, sunt potrivite pentru mese extensibile cu lungimea de 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm sau mai mult.

Avantajele sticlei ceramice:

 • Design elegant și elegant
 • Posibilități nesfârșite de culoare
 • Rezistent la căldură, rezistent la zgârieturi și rezistent la variații de temperatură
 • Rezistent la substanțe corozive
 • Nu absoarbe uleiuri și lichide
 • Nu este deformabil (până la 600-700 ° C)
 • Rezistent la rupere și neporos
 • Este mai puternic decât sticla
 • Ecologic: ușor de reciclat

Cum se curăță sticla-ceramică, super-ceramica, cristalceramica sau blatul Laminan:

Vă sugerăm să folosiți detergenți sau creme speciale. Aplicați-le cu o cârpă moale, lăsați-o să reacționeze câteva minute, clătiți și uscați cu o cârpă de căprioară.
Curățați cu atenție. Acest material este frumos, dar ușor de sfâșiat.