Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese ceramica greu si designul

Tabelele ceramice - ceea ce înseamnă , în acest caz , tabelele fixe moderne cu porțelan de sus - sunt una dintre tendințele din ultimii ani în lumea „mobilier pentru camera de zi, bucătărie. Motivele pentru succesul tot mai mare a acestor tabele se datorează mai multor factori , cum ar fi: linii curate, moderne și, materiale esențiale de înaltă tehnologie, inovare și cercetare continuă, o rezistență ridicată la deteriorare accidentală.

Spre deosebire de modelele tradiționale, de exemplu, cu ceramică Deruta (oraș umbriană cunoscut pentru producția de ceramică artistice) mese moderne ceramice fixe sunt, de fapt, de înaltă tehnologie, dacă putem spune vorbim despre un tabel. Realizarea rafturile acestor tabele implică utilizarea de materiale ceramice high-tech, principalii producători italieni și europeni apel în mai multe moduri: ceramica de sticla, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

De exemplu, pentru modelele de depasit-table „sticlă ceramică“ este de obicei definit ca cele cu o placă de sticlă groasă de 1 cm deasupra cuplat cu un strat ceramic de 3mm. Rezultatul final este un material care oferă un efect estetic plăcut, rafinat și elegant și extrem de durabil. Arderea la 1200 ° C, face aproape imposibil să zgârie raft din sticlă ceramică într - un mod accidental prin tabelele cu aceste rafturi sunt folosite în condiții de siguranță , cu cuțite, vase de fierbere, fără riscuri de deteriorare cosmetice (față de tabele cu rafturi de sticla si lemn ).
Intrând mai în detaliu materialele ceramice ale rafturilor au multe avantaje: ele sunt foarte rezistente (forfecare, impact, abraziune, zgârieturi, substanțe chimice, raze UV ​​și căldură), rezistent la flacără și impermeabilă la grăsimi și respingător la uleiuri. Prin urmare, necesită o atenție sau un tratament special și sunt ușor de curățat.

În plus față de așa-numita sticla ceramica (care derivă din cuplarea a două straturi de sticlă și ceramică), în general , majoritatea tabelelor ceramice disponibile pe piață au un raft este format dintr - un strat cu o grosime de 3 mm material ceramic gros aproximativ, cuplat la un strat suport din sticlă, cristal sau mDF cu grosime variabilă ( de la 1 la 3 cm).

Cadrele și picioarele tabelelor vândute de Viadurini sunt de obicei realizate din lemn, cu aluminiu raft rectangular sau oțel.