Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Pendant Lamp pentru Iluminarea Casei - Made in Italy

Lămpile suspendate pentru iluminare de design și stil modern, vintage și shabby chic pentru casa făcută în Italia.

Pendant lamp, la care este dedicată această categorie, reprezintă o piesă importantă de mobilier, în special pentru living, bucătărie și dormitor.
Dacă aveți spații mari, cel mai bun mod de a le spori este să alegeți să le finalizați cu un candelabru mare. Pentru a face acest lucru, creatiile Adriani & Rossi, Viadurini Lighting sau Selene sunt pur și simplu perfecte: lămpi făcute în Italia.

Lămpi realizate cu cele mai variate forme: rotunde, dreptunghiulare, în formă de cireșe sau cilindri cu un diametru mai mare sau mai mic. Fiecare voință va fi satisfăcută.
Și alegerea largă a produselor nu privește doar formele, ci și materialele folosite.
Pentru cei care au o casă decorată într-un stil modern, lămpile cu pandantiv din țesături, din țesături colorate și originale pot fi perfecte.
Pentru cei care iubesc sticla și eleganța sa, veți găsi candelabrele din sticlă transparentă pentru a relua stilul de epocă al luminilor din trecut sau de pandantiv de sticlă sub formă de baloane frumos colorate. De asemenea, pentru a rămâne în stilul clasic, nu uitați să vă uitați la lămpile cu pandantiv de fier și alama, design simplu, cu decor natural cu frunze, pentru a da o notă de subtilitate stilului minim.

Descoperiți întreaga colecție în vânzare pe site-ul nostru online și dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau de clarificări, vă rugăm să ne contactați. Personalul nostru va fi bucuros să vă răspundă prin chat, e-mail-urile noastre sau prin telefon pentru a vă ajuta în procesul de achiziție.