Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Pendant Lamp pentru Iluminarea Casei

Lămpile suspendate pentru iluminare de design și stil modern, vintage și shabby chic pentru casa făcută în Italia.

Pendant lamp, la care este dedicată această categorie, reprezintă o piesă importantă de mobilier, în special pentru living, bucătărie și dormitor.
Dacă aveți spații mari, cel mai bun mod de a le spori este să alegeți să le finalizați cu un candelabru mare. Pentru a face acest lucru, creatiile Adriani & Rossi, Viadurini Lighting sau Selene sunt pur și simplu perfecte: lămpi făcute în Italia.

Lămpi realizate cu cele mai variate forme: rotunde, dreptunghiulare, în formă de cireșe sau cilindri cu un diametru mai mare sau mai mic. Fiecare voință va fi satisfăcută.
Și alegerea largă a produselor nu privește doar formele, ci și materialele folosite.
Pentru cei care au o casă decorată într-un stil modern, lămpile cu pandantiv din țesături, din țesături colorate și originale pot fi perfecte.
Pentru cei care iubesc sticla și eleganța sa, veți găsi candelabrele din sticlă transparentă pentru a relua stilul de epocă al luminilor din trecut sau de pandantiv de sticlă sub formă de baloane frumos colorate. De asemenea, pentru a rămâne în stilul clasic, nu uitați să vă uitați la lămpile cu pandantiv de fier și alama, design simplu, cu decor natural cu frunze, pentru a da o notă de subtilitate stilului minim.

Descoperiți întreaga colecție în vânzare pe site-ul nostru online și dacă aveți nevoie de informații suplimentare sau de clarificări, vă rugăm să ne contactați. Personalul nostru va fi bucuros să vă răspundă prin chat, e-mail-urile noastre sau prin telefon pentru a vă ajuta în procesul de achiziție.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri