Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Iluminat - Lămpi de Perete Shabby Chic

Becuri și lămpi de perete în stil provensal shabby chic pentru iluminat realizat în Italia.

Dacă sunteți în căutarea unui iluminat care să fie în pas cu vremurile, dar care să nu renunțe la o reamintire a trecutului cu designul său shabby, această secțiune a catalogului nostru este perfectă pentru dvs.
Orice idee propusă pe site-ul nostru web este caracterizată de un design retrò care nu trece neobservat datorită formei sale caracteristice și decorației sale vintage.

Aplicația shabby selectată și propusă de personalul nostru, combină perfect un design funcțional care permite crearea unui joc de lumini și atmosferă magică și o calitate a materialelor de o importanță deosebită. Fiecare piesă din această categorie de produse oferă o atingere chic și retrofă oricărui mediu datorită decorației sale care înalță eleganța și farmecul.

Alegeți aplicația shabby care este cea mai potrivită stilului și gustului dvs., fără a renunța la elementul de stil și designul italian care îl caracterizează și cu doar câteva clicuri veți primi acasă o piesă de mobilier frumoasă. Pentru orice întrebare sau îndoială, nu vă rugăm să contactați personalul nostru care va fi încântat să vă ajute pe parcursul întregului proces de achiziție.