Mese de Sufragerie Ovale Fixe si Extensibile

Mesele ovale din colectia Viadurini Living sunt caracterizate de uniunea dintre eleganta si functionalitate. Mesele noastre ovale fixe si extinse sunt solutia ideala daca doriti sa va mobilati sufrageria dar si orice alt spatiu dorit.
Aceste mese au o mare versatilitate datorită formelor ovale ale blatului mesei. Sunt perfecte pentru cine de familie, petreceri și întâlniri de lucru datorită mecanismului ușor care permite extinderea cu ușurință a mesei.
Fabricate din materiale de înaltă calitate, precum lemnul, ceramica și marmura, aceste mese sunt simbolul luxului și confortului Made in Italy.
 
69 Produse
Viadurini Living
Lei 13.152,74 Lei 16.440,91  - 20%
Viadurini Living
Lei 13.152,74 Lei 16.440,91  - 20%
Pagina 1 de 3

Mese Ovale; Design modern italian

Dacă te-ai săturat de mesele dreptunghiulare obișnuite și cauți ceva care să-ți transmită personalitatea și stilul sofisticat, ești în locul potrivit. Mesele noastre ovale fixe și mesele ovale extinse reprezintă expresia maximă a designului italian și a măiestriei de înaltă calitate. Viadurini a realizat o selecție foarte atentă pentru a oferi clienților produse realizate din cele mai prețioase materiale. Din alegerea exactă a materiilor prime, este posibil să se realizeze mese puternice și durabile. Mesele care alcătuiesc această secțiune sunt create și proiectate folosind materiale diferite pentru a se potrivi mai bine cu diversele nevoi și stiluri de mobilier.

Mese ovale din lemn

Pentru cei care iubesc designul clasic, noastre mesele din lemn cu formă ovală sunt un adevărat tribut adus măiestriei italiene. Fiecare bob spune o poveste, făcând masa ta o piesă unică.

Mese ovale din sticla

În sens invers, dacă vrei un aspect modern, curat, sticla călită este alegerea potrivită pentru tine. Pe lângă faptul că sunt plăcute din punct de vedere estetic, oferă o senzație de ușurință încăperii în care este amplasată, mesele din sticlă sunt și rezistente la zgârieturi și ușor de curățat.

Mese ovale din marmura

Un alt material extrem de la modă în realizarea avioanelor în mese ovale este marmura. Un simbol al luxului și eleganței, masa de marmură este perfectă pentru a adăuga o notă somptuoasă mediului. Fiecare piesa este atent selectata pentru a asigura cea mai buna calitate.

Mese de sufragerie ovale

Unul dintre cele mai mari avantaje care determină achiziționarea unei mese ovale este, fără îndoială, versatilitatea lor incredibilă în adaptarea la diferite spații. Aceste mese sunt amplasate fără efort în sălile de mese mari și mici , iar datorită formei ovale a planurilor lor, permit o curgere mai naturală în jurul mesei, făcând fiecare masă o experiență mai intimă. În plus, spre deosebire de mesele dreptunghiulare, mesele ovale nu au colțuri ascuțite, ceea ce înseamnă că poți profita la maximum de capacitatea de locuri devenind piesa de mobilier vedetă pentru cine în familie, băuturi cu prietenii sau întâlniri de afaceri.

Mese ovale extensibile

Viadurini recomandă celor care au spații limitate, dar le place să organizeze prânzurile și cinele acasă, o masă extensibilă ovală Cu câteva mișcări simple îți poți extinde masa pentru a-ți găzdui oaspeții, fără a sacrifica stilul sau funcționalitatea. Explorează colecția noastră de mese ovale și găsește-o pe cea perfectă pentru tine. La urma urmei, viața este prea scurtă pentru a-ți mobila casa cu mai puțin decât cele mai bune. Indiferent unde vă aflați, vă vom aduce o bucată de Italia direct acasă.
Email Newsletter
Newsletter