Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvete Solid Surface de Design Italian

Chiuvete Solid Surface de design modern de înaltă calitate și rezistență

Parola pentru această secțiune este inovația. De fapt, materialele alese pentru a crea aceste chiuvete de design moderne sunt solide surface, materiale inovatoare compuse în principal din amestecuri de minerale, rășini acrilice sau poliester și pigmenți.

O caracteristică distinctivă a acestui material este versatilitatea acestuia în ceea ce privește forma și utilizarea și este ideal pentru crearea de produse pentru sectorul privat și pentru sectorul contractelor. În plus, pe lângă faptul că necesită o întreținere redusă, este un material antibacterian fără aditivi, care combină proprietăți excelente de rezistență termică și chimică.

Aceste materiale folosite pentru chiuvetele pe care le propunem în această categorie pot imita piatra naturală sau lemnul cu o bună aproximare, interpretând cu ușurință gustul contemporan al culorii pure, pline și strălucitoare, care nu ascunde originea artificială completă a produsului, ci dimpotrivă, se accentuează finisajul de suprafață satinat, lucioasă sau decorate.