Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Blat de blat modern din Italia, Forino

Cod: FORINO2
Lei 2.942,11 Lei 4.572,86 -36%

madein_italy

- +
Material
Solid Surface-Luxolid
Măsuri
L 42 x P 42 x H 18 cm
Timpii de livrare
25 de zile lucrătoare
Viadurini Collezione Bagno
Design modern, chiuvetă din Italia, Forino
Forino este o chiuvetă pătrată cu un design modern și elegant; capabil să integreze și să găsească un echilibru în orice tip de baie.

Disponibil în 16 culori diferite.

Notă : robinetele nu sunt incluse în preț, dacă doriți să le cumpărați, nu ezitați să ne contactați.

Solid Surface-Luxolid® este un compus sintetic bazat pe rășini poliacrilice înalt selectate și încărcat cu minerale (trihidrat de aluminiu), realizat în matriță printr-un proces polimeric.
Rezultatul este un material cu o structură uniformă, cu un nivel de calitate superioară față de produsele produse de placă: de la suprafața interioară a acesteia, Luxolid® nu prezintă diferențe de culoare sau compactitate.
Produsele din Luxolid® sunt fabricate în Italia: de la alegerea materiei prime, până la amestecarea conform formulelor exclusive, de la studiul modelelor la realizarea în matriță pentru a trece în final la finisajul realizat în mare parte manual.
Produsele care au suferit pagube, cum ar fi zgârieturile adânci sau așchii, pot fi reparate. Pentru curățare se recomandă uscarea produselor pentru a împiedica apariția apei stătătoare din inele de calcar (care totuși nu sunt capabile să atace produsul). Curățarea zilnică se poate face cu detergenți obișnuiți.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri