cuier modern și de perete de proiectare

  • Recenzii :
  • : 5,0
64 Produse
Pagina 1 de 3
Intrarea casa este cartea noastră de vizită. Un perete de designer strat este alegerea perfectă pentru mediile în care se calculează și se mențin fiecare spațiu. Comoditatea de a fi capabil de a intra în casă și să fie capabil să susțină jacheta noastră și că oaspeții noștri pe un cârlig practic strat este de nepretuit. Un fapt strat rafturi nu ocupă spațiu și să devină un design perfect de mobilier pentru orice stil.

In magazinul nostru online, veți găsi cu siguranță opțiunea care vi se potrivește. Umeraș stravanganti și original, manual de Antartidee , de exemplu, de la formele și subiecte mai particulare; o gură, un bec, un robinet pentru un mediu care favorizează arta abstractă modernă și un design suprarealist.
În timp ce iubitorii de natură pot găsi haine frumoase în formă de fluturi, copaci sau flori de Viadurini Decor cu structuri în formă lăcuite fascinante , cu decorațiuni cromate în relief.

Pentru cei care din cauza lipsei de spațiu trebuie să aleagă între un cadru modern și un umeraș oferim o solutie care va face aveți atât într - o singură piesă de mobilier!
Cu Viadurini Colectia Living -umerașe patrat realizate din cadru metalic sau ajurata fier forjat pentru a crea un decor dinamic, la care puteți închide , de asemenea , fulare, paltoane, pălării.

Sbizzarritevi urmărește fiecare soluție propusă în magazinul nostru online si cumpara umerașe pentru haine din lemn sau din metal de perete, clasic sau modern, perfect pentru casa ta , la preturi reduse!
Email Newsletter
Newsletter