Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Vitrine, pentru a da o notă modernă zonei dvs. de zi

Vitrine din lemn și sticlă pentru expoziții în design vintage sau modern, perete sau podea.

În această secțiune vă prezentăm o piesă de mobilier pe care majoritatea dintre voi, fără îndoială, o veți aminti în casele bunicilor dvs.: vitrine moderne!

De la "Nagini" unde eleganța și rafinamentul sunt protagoniștii. Structură din lemn de salcâm natural și picioare de metal produse într-un mod care înconjoară întreaga fereastră într-o îmbrățișare. Daca va place lemn, arata si "Zarafa" Grilli din furnir de tulip si furnir de abanos.
Pentru o versiune mai modernă în care materialul protagonist este aluminiu, vă arătăm "Lorella". Ideal pentru cei care au nevoie de o vitrină care ocupă puțin spațiu, structura verticală cu rafturi pentru a afișa toate obiectele este disponibilă în versiunea albă sau neagră.

În cele din urmă, pentru cei care vor să dea o notă mai strălucitoare casei sau magazinului lor, vom prezenta "Aura" de Fiam Italia. Un caz ecran luminos, dotat cu luminile Led care vor atrage ochii tuturor oamenilor. Finisajele din aluminiu sunt compuse din trei rafturi de sticlă aprinse cu lumini led cu culorile pe care le preferați și ușă echipată cu încuietoare pentru a vă proteja obiectele mai delicate.
Nu vă lăsați să scăpați de dulapurile de afișare moderne, pentru a vă oferi o notă modernă casei dvs.!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri