Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Iluminat - Stâlpi de Lumină și Spotlight

Lumini stradale și faruri reglabile pentru grădina ta în aer liber, oferă o notă de design modern sau vintage casei tale.

Printre diferitele iluminări în aer liber pe care le oferim pe site-ul dvs. nu există nici o lipsă de posturi de stâlpi de lumină.
Perfect pentru ambele spații private și de contract, acestea au fost atent selectate de personalul nostru pentru a vă oferi doar cele mai bune design-uri italienești.

Materialele folosite sunt de o calitate excelentă, pentru a asigura o bună durabilitate în timp. Puteți alege între posturile de lampă în aer liber fără a fi îngropate din alamă și din sticlă albă pentru a da iluminatului grădinii dvs. un stil de epocă. Formele simple care amintesc farurile porturilor maritime.
Amintirile de chei sunt, de asemenea, disponibile pentru posturile de lampă de cupru sau oțel semnat de Aldo Bernardi disponibile în diferite dimensiuni și cu conexiuni diferite cu becuri.
Pentru cei care preferă forme mai simple și mai lineare, puteți alege posturi de lampă de grădină din beton cu o formă cilindrică sau ciupercă clasică.

Descoperiți întregul catalog online și alegeți cea mai potrivită iluminare pentru spațiul exterior privat sau de contract. Un design unic și special conceput exclusiv pentru dvs.
În cazul întrebărilor sau clarificărilor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau prin chat-ul corespunzător. Personalul nostru va răspunde la toate întrebările dvs. și vă va îndruma prin procesul de cumpărare, deoarece este ușor și rapid.