Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Scaune în Stil Clasic din Lemn, Metal, Plastic și Piele - de Înaltă Calitate Made in Italy

Scaune italiene clasice artizanale pentru fiecare zonă a casei: living, bucătărie și sufragerie.

Pe Viadurini vrem să vă oferim tot ce este mai bun în designul italian, În această secțiune vă propunem scaunele cu design clasic pentru sufragerie.
Design clasic pentru a vă decora sala de mese cu o piesă de mobilier realizată cu cadru din lemn și scaun tapițat și spate cu țesături rafinate.
O piesă de mobilier perfectă pentru a fi combinată cu mese de marmură italiene și mese din lemn.

Puteți găsi propuneri, de la stilul baroc în care predomină culorile aurii și decorațiunile pe țesăturile de catifea, până la stilul vintage mai rafinat și mai puțin îndrăzneț, cu culori delicate și forme simple și, în sfârșit, stilul mai rustic care amintește de taverne cu scaunele clasice. din lemn și scaun din paie.

Descoperiți întreaga colecție de pe site-ul nostru și lăsați-vă câștigați de aceste mobilier de design unic și prețios, fabricate din materiale de înaltă calitate.
Propunerile sunt multe pentru a satisface orice dorință și dacă aveți nevoie de mai multe informații, contactați-ne. Personalul nostru va fi încântat să vă ajute în procesul de cumpărare și de a răspunde la îndoielile dvs. prin e-mail, chat-ul nostru sau prin telefon.