Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Twin design dublă

Când starea de veghe vis este posibil! Găsiți definiția pentru un pat dublu făcut din Adamantx® este foarte greu. Nu este doar un pat, acesta este un plus de lux la design futurist italian, capricios, special, unic!

L „Adamantx® este un material inovator cu care se poate face orice formă, pentru a crea obiecte și proiecte cu un design unic. Adamantx este un material compozit obținut prin prelucrarea spume acoperite cu rășini speciale, care revoluționează lumea designului, un material care vine de ani de studiu, experimente și tehnici testelor de laborator.

Pentru aceasta alege un design de pat dublu în Adamantx® este un adevărat lux. Modelele Avantgarde și de lux sunt alese pentru designul lor unic si de calitate. Un stil care dă un nod la masini sport din timpul nostru care încearcă să facă cel mai bun din liniile lor futuriste și atinge lor de finisare. Caracteristici să-și recapete tăblie sa căptușit cu piele sau frontiera opțională de culoare argintie sau într-o culoare la alegere selectate de către client. Finisajul poate fi atât lucioasă și mată.

Pentru fiecare pat achiziționat acesta va fi, de asemenea, combinate cu un ghid personalizat, în interiorul căruia vor fi ilustrate și descrise în 20 de pagini de particularitățile și caracteristicile de referință ale articolului, cu o privire la alte obiecte, cu un design unic și inconfundabil.

Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru noi , pentru a vă ajuta să alegeți design - pat dublu , care este potrivit pentru tine!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri