Design cu Paturi Duble - Realizat Manual în Italia

4 Produse
Viadurini Night Design
Lei 19.067,56 Lei 23.834,44  - 20%
Viadurini Night Design
Lei 15.931,07 Lei 19.913,83  - 20%
Viadurini Night Design
Lei 137.211,81 Lei 171.514,74  - 20%
Viadurini Night Design
Lei 147.911,55 Lei 184.889,41  - 20%

Design pat dublu cu sau fără depozitare pentru dormitorul făcut în Italia.

În această secțiune dedicată designului paturilor duble vă propunem paturi duble realizate cu materiale inovatoare, cum ar fi Solid Surface, în care formele futuriste sunt protagonista și paturile duble produse cu un material mai clasic, dar foarte valoros, care este lemnul de nuc. Design simplu, dar de impact.

În ceea ce privește paturile din solid surface, acestea sunt un accesoriu de lux, cu un design futurist, extravagant, special, unic!
Solid surface este un material inovator cu care puteți realiza orice formă, pentru a crea obiecte și proiecte cu un design unic. Dacă sunteți curioși, aruncați o privire la Colecția Design Viadurini pentru a descoperi celelalte articole de mobilier realizate cu acest material.

Avantgarde și Luxury sunt modelele alese pentru designul și calitatea lor unică. Un stil care se aruncă cu ochiul la mașinile sport din vremea noastră încercând să surprindă cele mai bune linii futuriste și finisaje fine. Caracteristici care pot fi găsite în căptușeala tapițată din piele sau în marginea opțională de culoare argintie sau în culoarea selectată aleasă de client. Finisajul poate fi lucios sau mat.

Pe de altă parte, Didimo și Alain, cele două paturi duble produse cu o structură solidă din nuc personalizabile în culori, alegând între nuc natural sau gri natural.

Nu uitați că pentru orice îndoială sau pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție. Contactați-ne prin adresa noastră de e-mail, chat-ul de pe site-ul nostru sau apelându-ne la numărul fix al telefonului sau pe Whatsapp. Personalul nostru va fi bucuros să vă urmărească în timpul achiziționării mobilierului dvs. de design, oferind toate informațiile necesare.
Email Newsletter
Newsletter