Complemente și Obiecte de Design pentru Mobilarea Camerei de Zi

  • Recenzii :
  • : 5,0
1411 Produse
Viadurini Time Design
Lei 704,82
Le Zie di Milano
Lei 1.848,92
Viadurini Time Design
Lei 1.819,97
Pagina 1 de 59

Accesorii de mobilier ale casei pentru designul realizat în italia: mese, umerase pentru haine, fresce, tablouri, rafturi și oglinzi.

Personalul nostru a selectat cele mai bune produse de design pentru a completa mobilarea caselor dumneavoastră.

Nu am lăsat afară nimic, pornind de la oglinzile și tablourile care vă permit să faceți un perete gol bogat și să completați mobilierul spațiilor de locuit și dormitoarele dvs. într-un mod armonios. Pentru cei care iubesc pictura în schimb și doresc să decoreze pereții casei lor cu o copie realistă a tablourilor celebre, nu pot lipsi frescele Tifernatei Bottega. Reproduceri realiste perfecte pentru a vă oferi o operă de artă.
Dar nu am uitat acele obiecte utile într-o casă, cum ar fi rafturi pentru haine modernă confortabilă și fantezie, la intrarea ta, rafturile originale de design pentru a da o notă creativă casei tale sau pentru cei care dețin un șemineu suportul pentru lemn de foc fabricat din materiale de înaltă calitate de design italian.

Descoperă colecțiile noastre și cele mai bune produse pentru a completa decorul casei tale. Personalul nostru va fi încântat să vă ajute în timpul procesului de achiziție pentru a-l răscumpăra ușor și rapid, dar și pentru a vă răspunde la întrebări sau îndoieli prin formatul corespunzător din pagina produsului, chat-ul nostru sau adresa noastră de e-mail.
Email Newsletter
Newsletter