Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Mese Consolă Extensibile în Stil Modern sau Clasic - Lux Made in Italy

Console extensibile cu un stil modern sau clasic: lemn, oțel și piatră.

Un mobilier perfect pentru cei cărora le place să optimizeze spațiul. O piesă de mobilier care, în câțiva pași simpli, poate fi transformată dintr-o consolă decorativă și goli buzunarele într-o masă extensibilă pentru a organiza mese și aperitive cu prietenii.

Selecția noastră de personal pentru dvs. doar cel mai bun design, încercăm întotdeauna să combinăm calitatea înaltă a Made in Italy cu stilul inovator și original.
Mesele de consolă propuse aici sunt perfecte pentru decorarea casei dvs. orice stil pe care l-ați ales. Linii clasice și pătrate pentru mesele de consola din lemn vopsite în alb, dar și linii mai îndrăznețe în picioare care se încrucișează creând un efect de mișcare pentru mesele moderne de consolă, în acest caz folosind materiale precum oțelul.

Descoperiți propunerile noastre din catalogul nostru online și alegeți consola extensibilă care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. Pentru orice clarificare sau informație, vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă ajutăm pe tot parcursul procesului de cumpărare. Nu ezitați să ne contactați la adresa noastră de e-mail, în chat-ul corespunzător sau prin telefon.