Consola Extensibila în Stil Modern sau Clasic - Lux Made in Italy

  • Recenzii :
  • Evaluarea Medie : 4,0
Masa consola extensibila pentru a mobila holul de la intrare sau livingul intr-un stil clasic si modern. Un accesoriu de mobilier funcțional, realizat din materiale de înaltă calitate, care oferă cel mai bun din Made in Italy și design internațional.
75 Produse
Viadurini Living
Lei 3.638,67 Lei 4.548,32  - 20%
Viadurini Living
Lei 3.498,88 Lei 4.373,55  - 20%
Viadurini Living
Lei 4.485,22 Lei 5.606,52  - 20%
Viadurini Living
Lei 5.506,50 Lei 6.883,15  - 20%
Viadurini Living
Lei 5.863,81 Lei 7.329,74  - 20%
Pagina 1 de 4

Mese de Consolă Extensibile pentru orice Stil de Viață

Consolele extensibile sunt concepute pentru a se potrivi fiecărui stil de viață, oferind o adaptabilitate excepțională și un design meticulos. Fie pentru a satisface cerințele unui spațiu mic, fie pentru a completa un living mare, aceste console răspund fiecărei nevoi cu eleganță.

În centrul designului italian, mesele console întruchipează un echilibru perfect între funcționalitate și estetică. Proiectate pentru a se potrivi elegant în orice mediu, aceste creații reprezintă esența măiestriei italiene, transformând orice spațiu într-un colț de rafinament și stil.

Inovația se îmbină cu tradiția pentru a da viață pieselor de mobilier care nu sunt doar obiecte utilitare, ci adevărate opere de artă.

Consolă Extensibilă Modernă: Design Italian

În lumea designului interior, consola extensibilă modernă reprezintă o fuziune perfectă de stil și funcționalitate. Aceste piese, cu liniile lor curate și designul avangardist, se încadrează armonios în estetica contemporană a oricărui spațiu de locuit.

Capacitatea lor de a se transforma și extinde le face soluții ideale pentru cei care doresc să-și maximizeze spațiul fără a compromite eleganța.

Consolă Extensibilă Clasică: Eleganță Atemporală și Farmec Tradițional

Consola extensibilă clasică este o sărbătoare a eleganței atemporale și a farmecului tradițional. Fiecare piesă este o simfonie de detalii rafinate, combinând materiale nobile precum lemnul masiv și finisaje meticuloase. Fidele moștenirii designului italian, aceste console aduc o notă de sofisticare clasică oricărui interior.

Consolă Extensibilă din Lemn

Consolele din lemn extensibile întruchipează frumusețea naturală și durabilitatea. Fabricate din lemn de înaltă calitate, aduc căldură și autenticitate oricărui interior. Aspectul lor robust și eleganța naturală le fac ideale pentru cei care apreciază farmecul rustic combinat cu funcționalitatea modernă.

Consolă Extensibilă din Sticlă

Consolele din sticlă extensibile sunt un simbol al eleganței și transparenței contemporane. Cu designul lor elegant și suprafețele de sticlă strălucitoare, aduc o notă de modernitate și ușurință oricărui spațiu.

Consolă Extensibilă din Ceramică

Consolele ceramice extensibile reprezintă o fuziune perfectă de forță și stil. Aceste piese, cu suprafețele lor ceramice rafinate, combină durabilitatea și estetica. Finisajul lor sofisticat adaugă o notă elegantă și modernă oricărui interior.

Console Extensibile cu Extensii Integrate: Versatilitate și Ușurință în Utilizare

Consolele extensibile cu extensii încorporate sunt cele mai bune în versatilitate și ușurință în utilizare. Aceste piese ingenioase, cu mecanismul lor de extensie integrat, permit transformarea rapida si usoara, adaptandu-se perfect la diferite ocazii si cerinte de spatiu.

Console de Intrare Extensibile: Recepție și Eleganță Funcțională

Consolele de intrare oferă un bun venit elegant și funcțional. Proiectate special pentru zona de intrare, aceste piese combină caracterul practic cu designul sofisticat.

Console Extensibile care pot fi Convertite în Mese

Consolele extensibile care pot fi transformate în mese sunt simbolul inovației și al versatilității în designul interior. Capabile să se transforme dintr-o consolă într-o masă, oferă o soluție ideală pentru spațiile polivalente.

O piesă de mobilier perfectă pentru cei cărora le place să profite la maximum de spațiul lor. O piesă de mobilier care, în câțiva pași simpli, poate fi transformată dintr-o consolă decorativă și de golire a buzunarelor într-o masă extensibilă pentru găzduirea cinei și aperitivelor cu prietenii.

Selecția noastră de personal pentru tine numai cel mai bun design, încercăm întotdeauna să combinăm calitatea înaltă a Made in Italy cu un stil inovator și original.

Mesele consola oferite aici sunt perfecte pentru a vă decora casa în stilul ales. Linii clasice, pătrate, pentru consola extensibilă din lemn vopsită în alb, dar și linii mai îndrăznețe în picioare care se încrucișează creând un efect de mișcare pentru masa de consolă extensibilă modernă, în acest caz folosind materiale precum oțelul.

Descopera propunerile noastre in catalogul nostru online si alege masa consola extensibila care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. Dacă aveți nevoie de clarificări sau informații, vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă asistăm pe tot parcursul procesului de achiziție. Nu ezitați să ne contactați la adresa noastră de e-mail, în camera de chat corespunzătoare sau prin telefon.

Mese Consola

Email Newsletter
Newsletter