Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Design Radiatoare și biocamini de înaltă calitate

Cum să fuzioneze încălzirea, durabilitatea, modernitate și design într-o singură soluție?

În secțiunea de încălzire pentru casa, Viadurini prezintă produse pentru fiecare cerință de încălzire și simultan medii mobilier. Da, pentru că chiar și aspectul estetic este important. Găsiți fapt produse care combină eficiența, estetica de energie și compactitatea Cordivari Stratos ca noua generație de panouri de proiectare termice și au votat pentru a proiecta produse , cum ar fi radiatoare și aparate de încălzire prosop la un brand cu discount.
Înainte de a extrem de eficiente și funcționale de produse , cum ar fi cazane și boilere găsite produse funcție în primul rând estetice , cum ar fi seminee electrice, seminee de bioetanol sunt disponibile in numeroase tipuri: de dimensiuni mici pentru a fi utilizate pe masă, la modele adâncite de perete foarte asemănătoare în timp real cosuri de fum pentru a încheia cu modele de la sol sa mutat cu ușurință dintr-o camera a casei.

Semineele de bioetanol (sau biocamini pentru concizie) funcționează prin arderea unui combustibil foarte ecologic, care asigură un efect estetic plăcut. Ne-am dorit să oferim în magazinul online Viadurini cele mai bune seminee bioetanol pe piață pentru a oferi o idee simplă, dar genial. Folosind acest tip de seminee nu numai că se poate încălzi cu ușurință casa ta, dar cele mai multe vor avea un complement de design modern și cu respectarea deplină a durabilității mediului. Nu există emisii nocive, fără dezordine din cauza stocurilor de lemn, nici o problema de instalare ca se dovedește a fi rapid și sigur.

Dar, de foarte multe ori șemineele clasice sunt complicate de instalat și necesită un coș de fum special, cu probleme considerabile de construcție. Alegerea unui loc de bioetanol șemineu salva timp și bani pentru ca se va instala cu ușurință la domiciliu, bucurându-se de căldura unui șemineu fără nici o problemă de poluare. Etanolul este de fapt un combustibil biodegradabil, care produce emisii foarte scăzute de monoxid de carbon și, prin urmare, de daune foarte limitate pentru sănătate nu numai pentru oameni ci și pentru mediul înconjurător.

Seminee fără horn? O alternativă la bioetanol sunt seminee electrice.
Deși poate părea ciudat pentru cei care nu cunosc acest tip de produs cele mai multe seminee electrice de foc Viadurini Collection funcționează cu apă (sau vapori de apă).
Aburul cu cel mai mare realism, de fapt, simulează efectul flăcări și fum dând efectul flăcării unui șemineu tradițional, dar fără a fi nevoie să arse și menținerea unui nivel ridicat de eficiență energetică, care consumuri foarte limitate.

Secțiunea încălzit radiatoare prosop feroviar oferă cele mai bune produse de mobilier din Italia, brandurile din întreaga lume ca Cordivari Design si Irsap, ale căror colecții sunt concepute de designeri celebri bine-cunoscute.
Acestea sunt produse pentru casele iubitorilor de design.

Optând pentru o sobă , cum ar fi bioetanolul bio capabil de a avea o piesă de mobilier perfectă pentru a întâmpina oaspeții și să se relaxeze în seara cu prietenii sau familia. Nimic mai bun decât un șemineu care încălzește sufletul în nopțile reci de iarnă, nu - i așa?

Abilitatea de a decora într - o cameră de zi modernă, acesta este destinat pentru cei care sunt sensibili la probleme legate de problemele de mediu , dar ei încă mai doresc cel mai bun pentru casele lor. Fiecare este caracterizat prin forma sa modernă și design, și este capabil să completeze decorul celor vii conforme bine cu toate celelalte accesorii. Pentru orice cerință vă rugăm să ne contactați, vom răspunde în timp real pentru a vă ajuta la fiecare pas al procesului de cumpărare.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri