Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Lampa de Masa - Corpuri de Iluminat Made in Italy

Lămpile de masă moderne, clasice, shabby chic și vintage cu și fără fire pentru designul casei dvs. și realizate în iluminatul din Italia.

Sunt complemente frumoase capabile să ofere medii confortabile și relaxante pentru oricine are nevoie de o odihnă puțin meritată.

Lumini de masă pentru dormitor și lămpi de masă pentru biroul din studiu sau perfect pentru o masă mică în zona de living, toate solicitările dvs. vor fi îndeplinite.
Lămpi de masă frumoase și moderne, realizate din nebulit alb sau colorat, au semnat In-es.artdesign pentru a-și aminti suprafața lunii sau a aceleiași mărci a lămpilor din bumbac țesut cu bază din oțel colorat.
Pentru a rămâne pe tema originalității, lămpile magice și distractive de masă au semnat Myyour făcute în cele mai variate forme, de la răsaduri de bonsai, trandafiri și lalele.
În schimb, pentru cei care iubesc stilul clasic, oferim lămpi de masă din lemn cu pălărie de material. Elegant și atemporal, acestea sunt ideale pentru cei care au ales un stil de mobilier clasic și simplu pentru casa lor.

Ca întotdeauna vă oferim articole realizate cu materiale și produse de înaltă calitate la prețuri foarte accesibile. Scopul nostru este de a vă oferi accesorii de mobilier care nu numai că vă pot satisface exigența, ci și funcționale și practice, fără a deveni o pierdere inutilă de spațiu. Pentru orice informații suplimentare, personalul nostru vă stă la dispoziție, vă va ajuta și vă va sfătui în alegerea finală a lămpii de noptieră, potrivită pentru dormitorul dvs. sau în alegerea lămpii de masă potrivite cel mai bine salonului sau studiului dumneavoastră.