Paturi de o Persoană Tapitate de Design Italian

7 Produse

Paturi single tapițate confecționate pe măsură și personalizabile în lemn sau metal cu țesătură.

O varietate de paturi confortabile și frumoase realizate manual în Italia de cei mai buni meșteri. Personalizabil în ceea ce privește dimensiunile și finisajele.

O colecție în care veți găsi paturi individuale, cu o structură din cele mai variate forme și învelitori de o mie de culori realizabile în țesătură, pentru un stil clasic sau în piele sau eco-piele pentru a da o notă de mai mare eleganță camerei. Iar pentru cei care iubesc comanda, paturile funcționale cu depozitare pentru a organiza mai bine spațiile din dormitorul tău.
Nu uitați să alegeți salteaua potrivită pentru confortul dvs.

Detaliile prețioase și atenția deosebită la detalii, acestea sunt principalele caracteristici ale paturilor pe care le avem în catalogul nostru. Lasa-te cucerit de designul modern al acestor paturi simple, reprezentând calitatea înaltă a Made in Italy. Personalul nostru vă va sta la dispoziție pentru a vă clarifica îndoielile și pentru a vă răspunde la întrebări. Scrieți-ne în chat-ul nostru, la adresele noastre de e-mail sau contactați-ne telefonic, vă vom ajuta cu plăcere în achiziția dvs. online.
Email Newsletter
Newsletter