Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

vânzare online Design Cameră twin modernă italiană

După cină și poate după un film bun, obosit de la o zi lungă de nici o lucrare de lucru mai frumos vom sari pe patul nostru confortabil, plin de perne mari și lăsați-vă răsfățat într-o noapte de odihnă dulce lui.

Un design căptușit lectură acest lucru se poate face! Și asta e valabil pentru paturi tapițate individuale. Imensa comoditatea de paturi tapițate individuale este faptul că baza lor este mulțumită foarte flexibil la o structură specială de primăvară.

În magazinul nostru online va primi paturi tapițate individuale culese manual și realizate exclusiv în Italia, cu un finisaj perfect, chiar și în detaliu.
Structura de paturi tapițate este foarte diferită de cea de paturi convenționale. padding L“este constituită în principal din patru părți principale: containerul, salteaua inferioară, salteaua și joben.

Frumusețea este că joben are de multe ori țesături detașabile și lavabile astfel încât să fie întotdeauna curățate cu ușurință. Capul este o parte importanta a patului capitonate; Se caracterizează și descrie stilul său. Capul poate fi mai mult sau mai puțin ridicată și această căptușită, și nu poate fi distractiv pentru a găsi forma și culoarea preferata pentru a amestec perfect cu dormitorul nostru.
Pentru a obține mai mult spațiu, puteți alege un singur pat cu spațiu de depozitare practic!

Caracteristici în interiorul unui spațiu suplimentar de mare înălțime utilă 25cm. Acesta poate conține, de asemenea, cutii pentru biancheria.È pot alege între două versiuni diferite: versiunea fără o plasă, iar versiunea cu cutie de depozitare.

Alege design-ul individuale pat căptușit printre multe modele Stilfar colorate și Viadurini Colectia de noapte! Acesta vă însoțească în vise plăcute și profund!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri