Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Scaune de grădină și de design în aer liber

Scaunele de grădină și exterior au piesa de mobilier care completează mediul terasei noastre sau o grădină.
Mai bine să se concentreze pe calitate? La pretul? La confort? La proiectare?

Cu un pic de „răbdare puteți alege un produs care are toate caracteristicile pe care le doresc , fără a neglija detaliile. Există mai multe modele si materiale , dar fiind plasate în afara va trebui să acorde o atenție la rezistența lor la climă și vreme. De aceea puteți alege scaune din materiale naturale pentru a crea o atmosferă de epocă , cum ar fi lemn, bambus sau din lemn de tec , dar , de asemenea , materiale sintetice și inoxidabil pentru un mediu mai modern. Pentru a compensa scaunul din plastic extra vedere , puteți opta pentru scaune de proiectare rășină.

Scaunele de gradina realizate din oțel inoxidabil, aluminiu și fier turnat sunt un plus durabil la timp și care conferă eleganță pentru mediu. Pentru cei care nu pot ghici, pentru mobilier de gradina, un spațiu la adăpost de ploaie și soarele puternic de vară, puteți alege cu siguranta scaune tapitate confortabile cu perne cu model sau culoare solidă pentru o notă mai plin de farmec. Opteaza pentru modelele de pliere, dar dacă doriți să aveți posibilitatea de a muta scaunele dintr-un mediu sau de a le menține suspendate sau pliate pentru a economisi spațiu.

Scaunele pliante sunt practice, ușoare și ușor de deschis și ocupă puțin spațiu ca și scaune care pot fi stivuite. Aici puteți găsi nici o soluție preferată, toate produsele prezentate în catalog sunt realizate din materiale de calitate superioară, și sunt rezultatul de selecție atentă făcută de personalul nostru. Amintiți-vă că pentru orice îndoială, suntem la dispoziția dumneavoastră. Va fi o plăcere pentru noi, pentru a vă ajuta să alegeți masa de grădină sau terasă modern sau clasic este pentru tine!

Descopera ofertele noastre si cumpara online masa din grădina visurilor tale!

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri