Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Radiatoarele Electrice de Design - de Înaltă Calitate Fabricate în Italia

Radiatoare electrice cu design vertical sau orizontal în alamă, oțel sau sticlă de la 500 la 1500 w putere

Radiatoarele electrice montate pe perete sau încălzitoarele pentru prosoape, în cazul modelelor pentru baie, sunt disponibile cu termostat programabil sau cu o putere de rezistență electrică termo-limitată în wați diferită în funcție de mărime și dimensiune.

Pe Viadurini veți găsi oferte pe mai multe modele de radiatoare electrice cu consum redus și șine de prosoape ale celor mai prestigioase mărci, precum Scirocco și Xò by Metalform. Colorate sau din oțel cromat, toate nevoile dvs. vor fi satisfăcute. Culori luminoase precum portocaliu pentru cei care iubesc designul modern, caloriferele din sticlă temperată și lemnul pentru cei care preferă eleganța și stilul clasic în zona lor de locuit. În plus, unele modele pot fi personalizate nu numai ca dimensiune, ci și în imaginea frontală a șinei de prosop încălzite.

Alege modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Iar în caz de îndoieli sau necesități nu ezitați să ne contactați. Personalul nostru va fi fericit să vă ajute și să vă răspundă la întrebările despre produsele noastre. Ne puteți găsi la adresa noastră de e-mail sau la chatul de pe site-ul nostru..