Seminee Electrica cu Apa de Design Italian și Artizanat

3 Produse
Viadurini Fire Design
Lei 16.639,47 Lei 20.799,36  - 20%
Viadurini Fire Design
Lei 9.115,72 Lei 11.394,64  - 20%
Viadurini Fire Design
Lei 12.840,61 Lei 16.050,79  - 20%

Șeminee electrice cu apă cu un design și idealizare complet italiană: materiale de înaltă calitate

Aceste șeminee proiectate de colecția Viadurini Fuoco folosesc o tehnologie rafinată și exclusivă care permite un efect de flacără de un realism incredibil.

Operația este simplă. Efectul tridimensional este creat prin ultrasunete pentru a crea o nebulizare foarte fină a apei care este iluminată pentru a crea efectul „flăcări și fum”. Acest aspect, combinat cu lemn fals și un pat de cenușă strălucitor și strălucitor, produce un efect care depășește toate așteptările de realism într-un foc electric.
Majoritatea șemineelor electrice cu apă din colecție pot fi controlate cu o telecomandă la îndemână care vă permite să gestionați efectul de foc și fum și, de asemenea, funcția utilă de încălzire. Aceste șeminee combină, de fapt, farmecul efectului de flacără, avantajul de a avea o căldură imediată și economică confortabilă.
Acestea garantează un consum redus datorită nivelului de eficiență tehnică obținut.

Pe site-ul nostru puteți cumpăra modele elegante la prețuri reduse. Nu pierdeți timpul, contactați personalul nostru și solicitați un preț personalizat. vom fi fericiți să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm cu achiziția online.
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro