Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Proiectat chiuvetă de baie independentă, fabricată în Italia, Dalmine Medium

Cod: DALMINE1
Lei 2.831,99 Lei 4.108,79 -31%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Luxolid
Măsuri
L60xP42xH15 cm.
Timpii de livrare
10/20 zile lucrătoare
Viadurini Bathroom
Sisteme de chiuvetă cu design liber din Italia Frascati Medium
Frascati este o chiuvetă cu formă ovală. Design-ul său de înfășurare îl face perfect pentru decorarea băii cu o notă naturală și ușoară de clasă.

Este fabricat în Luxolid de mâinile specialiștilor italieni care constă dintr-un compus sintetic pe bază de rășini poliacrilice și umpluturi minerale. Materialul exclusiv, rezultat al anilor de cercetare și experimentare, de o calitate superioară produșilor de plăci normale care, datorită diferitelor faze de lipire în timp, pot avea modificări de culoare sau fisuri. Luxolid, pe de altă parte, este amestecat și prelucrat în mucegai prin procese polimerice. Odată injectat direct în matrițe, datorită ultimelor etape de tratare și finisare, rezultă o structură uniformă fără diferențe de culoare sau compactitate, garantând un produs de excelență estetică și perfecțiune tehnică.

În cazul în care produsul suferă pagube, cum ar fi zgârieturi adânci sau tăieturi, acesta poate fi restabilit la aspectul original chiar și după mulți ani. Nu necesită o întreținere deosebită, dar este recomandabil să se usuce întotdeauna produsul pentru a preveni formarea de urme de scară, ceea ce nu ar afecta materialul. Curățarea se poate face cu detergenți normali și creme non-abrazive.

Frascati este disponibil în șaisprezece culori diferite din gama Luxolid.

Îmbunătățiți-vă interiorul și faceți-vă spațiile autentice cu acest detaliu stil făcut în Italia. Pentru informații și / sau citate, contactați-ne.
Notă : robinetele nu sunt incluse.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate