Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Blat de blat de design modern Dalmine Maxi, fabricat în Italia

Cod: DALMINE3
Lei 3.772,31 Lei 4.750,12 -21%
TVA inclus

madein_italy

- +
Material
Luxolid
Măsuri
L90xP42xH12 cm.
Timpii de livrare
10/20 zile lucrătoare
Viadurini Bathroom
Blat de blat modern proiectat în Italia de Dalmine Maxi
Dalmine este o chiuvetă liberă cu o formă ovală și moale și esență minimă pentru un design natural și înveliș care poate face diferența în interiorul băii.

Este fabricat în Luxolid de mâinile specialiștilor italieni care constă dintr-un compus sintetic pe bază de rășini poliacrilice și umpluturi minerale. Materialul exclusiv, rezultat al anilor de cercetare și experimentare, de o calitate superioară produșilor de plăci normale care, datorită diferitelor faze de lipire în timp, pot avea modificări de culoare sau fisuri. Luxolid, pe de altă parte, este amestecat și prelucrat în mucegai prin procese polimerice. Odată injectat direct în matrițe, datorită ultimelor etape de tratare și finisare, rezultă o structură uniformă fără diferențe de culoare sau compactitate, garantând un produs de excelență estetică și perfecțiune tehnică.

În cazul în care produsul suferă pagube, cum ar fi zgârieturi adânci sau tăieturi, acesta poate fi restabilit la aspectul original chiar și după mulți ani. Nu necesită o întreținere deosebită, dar este recomandabil să se usuce întotdeauna produsul pentru a preveni formarea de urme de scară, ceea ce nu ar afecta materialul. Curățarea se poate face cu detergenți normali și creme non-abrazive.

Dalmine este disponibil în șaisprezece culori diferite din gama Luxolid.

Personalizați-vă spațiile și faceți baie autentică cu acest detaliu de stil cu un design irezistibil Made in Italy. Pentru informații și / sau citate, contactați-ne.
Notă : robinetele nu sunt incluse.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate