Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Chiuvetă structură ceramică completă și grila de metal Taylor

Cod: TAYLOR+BASE+GRIGLIA
Lei 16.252,78
TVA inclus
Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Măsuri
Chiuveta: L.90 cm x H.49 cm x cm P.42
Timpii de livrare
30 de zile lucrătoare * Termenele de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Viadurini Bathroom
Lavoar din ceramică complet cu structură Taylor și grilaj metalic
Taylor este un lavoar frumos de formă dreptunghiulară, cu un design vintage și original, îmbogățit de o frumoasă structură metalică cu grătar.
Fabricat din ceramică albă, în ceea ce privește partea superioară, în timp ce partea inferioară este disponibilă în diferite culori RAL.
Taylor este alcătuit din linii simple și pătrate elegant, care îi conferă un stil unic și elegant.
Structura sa este completă cu grilaj și este din metal în finisaj negru RAL. Această frumoasă structură îi conferă lui Tom o notă unică de originalitate.
Taylor se adaptează oricărui tip de mobilier și aduce, pe lângă funcționalitatea excelentă, o notă de creativitate unică de acest gen.
Aduceți o notă de design în casa dvs. și alegeți finisajul părții inferioare a chiuvetei care vi se potrivește cel mai bine!
Lavoar fixat pe perete folosind suporturile furnizate!

IMPORTANT: finisaj inferior al chiuvetei disponibile în diferite variante cromatice, vizualizați graficul de culori și indicați în caseta corespunzătoare codul de culoare pe care îl doriți.

Măsurători de structură:
Lungime. 85,6 cm x h 17,7 cm x proeminență de perete 39,8 cm

Este posibil să primiți structura metalică în alte versiuni: în finisaj auriu, nichel mat sau nichel negru. Pentru a primi această versiune, solicitați o ofertă la: clienti@viadurini.it

Vă rugăm să rețineți: robinetul, scurgerea și sifonul sunt excluse. Lavoarul este furnizat cu 3 orificii pentru robinet.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate