Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

servantă Contemporan cu 3 usi de nuc naturale, l.215xp.50cm, Plant

Cod: FLORA
Lei 20.963,13

madein_italy

Serviciile asociate produsului

- +
Măsuri
L P 215x 50x 93cm H
Timpii de livrare
30/35 gg * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Viadurini Collezione Living
servantă Contemporan cu 3 usi de nuc naturale, l.215xp.50cm, Plant
Cadru cu ușă anin în nuc furniruit frize din lemn natural, tivit solid. Anta furniruit arin. Picior de metal disponibil în Rust finisaj mat, negru sau finisaj din oțel care urmează să fie specificat atunci când comanda. Disponibil în 3 uși cu 3 compartimente interioare și rafturi din sticlă.
Echilibrul formal al credinței materiei se pretează la multiple interpretări. În această soluție, curățarea structurii externe este în contrast cu ușa Alder cu un „dur“ termina protagonist de necontestat al scenei.
Lemnul tratat cu produse pe bază de ulei de in naturale , mai degrabă decât vopselele convenționale, îmbunătățește cele mai multe dintre venele și caracteristicile lemnului ales. Uleiurile, în contact cu lemnul, fibrele se cristalizeze ocupă porii fibrei lemnoase și simultan creează barieră împotriva absorbției lichidelor (și , prin urmare , murdăria) și crește rezistența mecanică a fibrei lemnoase. E „este , de asemenea , rezistent la apă și rezistent la intemperii si UV. O alternativă complet natural!

CARACTERISTICI:
- usi: Arin
- Culoare: Nuc natural
- Finisaj: Ulei

Notă: Toate produsele sunt personalizabile. Dacă doriți să personalizați produsul, ne cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

PRODUCATOR meseriaș
companie flexibilă și organizată răspunde la orice nevoie a clienților săi, provenit de la necesitatea de a pune în practică idei inovatoare și proiectate spre cele mai recente tendințe în design interior. Utilizarea cea mai buna calitate de lemn, măiestrie, atenția extremă la fiecare detaliu sunt pietrele de temelie pe care se sprijină întreaga activitate a companiei.
Rezultatul este un stil rafinat și original, expresia maximă făcută în Italia, potrivit pentru o multitudine de contexte. Pasiunea și angajamentul de zi cu zi a companiei în prelucrarea lemnului masiv contribuie la a da farmec si eleganta pentru fiecare mobil de colectare. Colecții pentru ziua și personalitatea puternică noapte, caracterizată printr-o stare de spirit contemporan irezistibil.

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri