Cum să-ți Amenajezi Casa în Stil Mediteranean

Cum să-ți amenajezi casa în stil mediteranean

Stilul mediteranean este sinonim cu caldura, lumina si culorile naturale. Inspirat de coastele din sudul Europei, acest stil de decor este perfect pentru cei care doresc să aducă un pic de soare și mare în casa lor, indiferent unde s-ar afla. Iată cum îți poți transforma spațiile cu câteva sfaturi simple și produsele noastre fantastice.

Culorile Naturii

Pentru a începe, alege o paletă de culori care să reflecte peisajul mediteranean. Optează pentru alb strălucitor, albastru mare, verde măsline și teracotă. Aceste culori amintesc de cer, mare și pământ, creând un mediu relaxant si primitor. Perfectă ca protagonistă a sufrageriei tale, masa de sufragerieOndine”, o referință la culorile caselor albe din insulele grecești.

Materiale Naturale

Stilul mediteranean pune în valoare materialele naturale precum lemnul. Un sfat este să adăugați elemente ceramice decorative și țesături ușoare pentru perdele și fețe de masă, pentru a completa aspectul unora dintre camerele dvs. Sfatul nostru sunt scaunele "Rabasse", ele ar putea da acea nota intre rustic si natural care lipseste din sufrageria ta.

Mobilier Funcțional și Primitor

Mobilierul mediteranean este cunoscut pentru faptul că este funcțional și primitor. Alege mobilier care invită la relaxare și convivialitate. O canapea spațioasă în care să te bucuri de odihnă după o zi de muncă, mesele rezistente și scaunele confortabile pentru organizarea aperitivelor și a cinelor cu prietenii sunt esențiale.

Detalii Decorative

Detaliile fac întotdeauna diferența. Recomandăm utilizarea de perne, covoare, perdele cu țesături naturale și nuanțe marine. Combinați cu obiecte decorative din ceramică, cum ar fi vaze și farfurii, care adaugă o notă autentică. Farfuriile "Simba 3", de exemplu, sunt ideale pentru a adăuga o notă de culoare și stil mesei tale.

Mirosuri de Mare și Natură

Nu uitați să completați atmosfera cu arome care amintesc de natură și mare. Alegeți odorizante cu parfumuri proaspete, cum ar fi mandarina, lime și rodie.

Iluminat Natural

Profitați la maximum de lumina naturală. Ferestrele mari și perdelele luminoase care lasă lumina să treacă sunt cheia. Integrați lămpi realizate din materiale naturale pentru o iluminare caldă și primitoare de seară, cum ar fi lampa noastră modernă „Avetta2”, ideală pentru a crea o lumină moale și naturală în camera de zi sau dormitorul dumneavoastră.

Adoptarea stilului mediteranean în casa ta nu a fost niciodată mai ușoară cu produsele noastre de înaltă calitate. Explorați colecția noastră și transformați-vă casa într-un refugiu mediteranean perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de fiecare moment.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro