Made in Italy

Agățat de sol pe bază de design de marmură Zak

  • Made in Italy
  • Cod: ZAK
Lei 35584,60 Lei 39538,44 -10%
Material Marmura / metalice
Măsuri Ø 70 xh 180 cm
Timpii de livrare 60 de zile de zile de lucru * timpul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc
Greutate produs 53 kg
Agățat de sol pe bază de design de marmură Zak
Coat sta cu baza din marmură albă de Carrara și tulpini lustruite 24 kt din metal placat cu aur galvanizat.
O parte din nenatural Colectia de designerul Giorgio băieți, născut din studiul fenomenelor naturale și interacțiunea materialelor cu tehnologia umană.
Zak este de asemenea disponibil în marmură pierre bleue. Cere o oferta pentru: clienti@viadurini.it.

ARTISAN PRODUCATOR
Această colecție de mobilier de lux adaugă o notă de eleganță modernă și cu metroul la toate spațiile cele mai strălucitoare, și chiar la casa ta, nu da o atmosfera interesanta si extrem de pitoresc.
Viadurini   El colaborează cu o companie importantă artizan cu obiectivul de a participa la crearea de locuri foarte caracterizate, spații să se retragă pentru a scăpa de realitate, sporind expresia personalității, spațiu în care să respire și vis. Recuperați contactul cu obiectul de autenticitate creativ născut din gândirea și cultura tipic italian, un amestec unic de accesorii pentru a furniza spații cu un distinct, unic, nu moderne, nu clasice dar capabil să comunice cu fiecare stil.
Compania a fost infiintata in anul 1991 in Treviso, la 20 km de Veneția. Din acest oraș unic ea a învățat arta de lucruri frumoase, proporțiile arhitecturale, utilizarea diferitelor materiale și inspirație în culturi îndepărtate reprelucrat de măiestrie italian genial. Un set de obiecte, unice și autentice, disponibile pentru designeri de interior pentru a crea modele exclusive, din ce în ce expresie diferite, niciodată nu a aprobat, un lux educat și moderat ostentativ al unui proiect de cercetare în curs de desfășurare decorativ sofisticat.

„Mobilierul devine expresie a sufletului care transformă spațiul într-o adevărată experiență multi-senzorială.“
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro