Made in Italy

Bibliotecă de sine stătătoare, cu afișaj scăzut, din sticlă extra-clară - Linzy

  • Made in Italy
  • Cod: LINZY1
Lei 12014,45 Lei 13349,40 -10%
Timpii de livrare 30 de zile lucrătoare
Lungime (cm) 40
Adâncime (cm) 40
Înălțime (cm) 80

Bibliotecă de sufragerie joasă, independentă, din sticlă extra-clară, lux fabricat în Italia.

Această bibliotecă cu afișaj se caracterizează prin designul său hotărât și elegant, realizat în întregime din sticlă extra-clară.
Fabricat manual în Italia, cu materiale de înaltă calitate , este un accesoriu independent, capabil să definească mediul, oferind o notă de lux și clasă. Sarcina admisibilă pentru fiecare raft este de 15 kg.
Datorită liniilor sale inovatoare, funcționale și de design, biblioteca poate fi utilizată atât în zona de living, într-un birou sau oriunde doriți să o amplasați.

Acest material elegant va deveni protagonistul mediului, într-o combinație a tradiției artizanale italiene și a inovației moderne și contemporane.

Crearea în sticlă sudată , folosind foi de sticlă foarte groase, este rezultatul unui proces unic care necesită o precizie extremă și care permite obținerea unor structuri foarte rezistente, în special în îmbinări, care rămân complet transparente datorită lipiciilor speciale.
Sticla reprezintă unul dintre cele mai nobile și mai vechi materiale, deoarece este capabilă să își mențină perfecțiunea neschimbată în timp, precum și să fie ecologică și fascinantă.

NB:
Sertarele în diferite finisaje și raftul superior pentru sertar din sticlă gravată cu acid, oglindă sau lăcuită sunt disponibile la cerere. Pentru o ofertă gratuită, nu ezitați să ne contactați completând formularul „Solicitați informații”.

Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro